Αυτό είναι το εκλογικό φυλλάδιο της υποψήφιας δημ. συμβούλου Χρύσας Βλαχάκη (φωτό)

H υποψήφια Χρύσα Βλαχάκη μετά από μια επιτυχημένη θητεία ως δημ. σύμβουλος στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου θέτει εκ νέου υποψηφιότητα για την επανεκλογή της με την παράταξη του Βαγγ. Μπουρνούς “Σύγχρονη Πολιτεία-Συνεργασία Ενεργών Πολιτών”.

Η κα Βλαχάκη τύπωσε το εκλογικό της φυλλάδιο, στο οποίο αναφέρονται όλα όσα θέλουν να μάθουν για εκείνη οι ψηφοφόροι της Ραφήνας. Όπως αναφέρει η ίδια…

Έχω την τύχη να μένω σχεδόν όλη μου την ζωή στη Ραφήνα. Ένα τόπο με τόσο φυσικό πλούτο και τόση δυναμική που πολλοί θα ζήλευαν.

Ζώντας μέσα σε αυτό το κλίμα προσπάθειας για την ανάπτυξη του τόπου μας, αλλά και μέσω της επαγγελματικής μου κατάρτισης και δραστηριότητας ως Πολιτικός Μηχανικός, έχω πάντα την επιθυμία να συμμετέχω ενεργά στα κοινάκαι να συμβάλλω και εγώ στην επίτευξη ενός καλύτερου αύριο.

Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια από την θέση της Δημοτικής Συμβούλου στην οποία με την ψήφο σας με τοποθετήσατε έχω συνεχή επαφή και συμμετοχή στα θέματα,στα προβλήματα και τα πεπραγμένα του Δήμου μας.
Σαν Δημοτική Σύμβουλος ασχολήθηκα κυρίως από την θέση της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με την εκ βαθέων αναδιοργάνωση της δομής και λειτουργίας της Σχολικής Επιτροπής, την αναπροσαρμογή καταμερισμού των χορηγούμενων κονδυλίων , την υλοποίηση κτιριακών επεμβάσεων και την επίβλεψη των εργασιών, την αναβάθμιση των λειτουργιών των σχολείων (παρουσία σχολικών τροχονόμων, πιστοποίηση οργάνων παιδικής χαράς κ.λ.π.).

Με χαρά και προσμονή για το καλύτερο, συμπαρατάσσομαι με τον Ευάγγελο Μπουρνούς και ζητώ την στήριξή σας για να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε χαράξει και να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας επιτυγχάνοντας έτσι την περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης μας όπως την έχουμε ονειρευτεί και σχεδιάσει.

Χρύσα Βλαχάκη
Πολιτικός Μηχανικός
Δημοτική Σύμβουλος
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος