«Αυτόχθονας Έλληνας Ιθαγενής» ζητά 5 εκατ. ευρώ από αστυνομικό γιατί του έκοψε πρόστιμο για μάσκα!

«Αυτόχθονας Έλληνας Ιθαγενής» αξιώνει 5.200.000 ευρώ από αστυνομικό επειδή του επέβαλε πρόστιμο για μη χρήση μάσκας και παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, που δημοσίευσε το έγγραφο, το… τιμολόγιο έφτασε στη ΓΑΔΑ με το όνομα του αστυνομικού, που φέρει τη σφραγίδα της “Εθνικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών” της τοπικής επιτροπής Κερατσινίου.

Ο άνθρωπος – αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, μίλησε στον ΣΚΑΪ και είπε: «Σαν αυτόχθονας είσαι ανεξάρτητος Έλληνας, δεν υπάρχει αρχηγία είμαστε όλοι ίσοι. Όπως το κράτος έχει συμβάσεις, έτσι και εμείς έχουμε τις συμβάσεις μας. Είναι σε σύμβαση μέσα γραμμένα δεν τα βγάζει κανείς από το κεφάλι του. Εμείς από την ώρα που δηλώσουμε αυτόχθονες είμαστε ανεξάρτητο».

Όπως αναφέρει το έγγραφο: «εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα για εφάπαξ αποπληρωμή του ποσού, μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ρύθμιση της οφειλής μετά από συνεννόηση», ενώ αν καταβληθεί εφάπαξ το ποσό θα έχει έκπτωση 20% και θα πληρώσει όπως αναφέρει, «ΜΟΝΟ 4.160.000.000».

Δείτε ακόμα:  Συγκλονιστική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα για τους πυροβολισμούς στην Κηφισιά - «Φώναζε βοηθήστε με»