“Άγιο” είχε 90χρονος που έριξε το αμάξι στο γκρεμό! (φωτό)

Τροχαίο ατύχημα που οδήγησε ένα ΙΧ αυτοκίνητο στο γκρεμό στην Εθνική Οδό Λαμίας – Καρπενησίου σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που βρέθηκε στο γκρεμό φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο πάνω στην στροφή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το αυτοκίνητο που οδηγούσε 90χρονος με καταγωγή από τη Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας και κατεύθυνση το Καρπενήσι, λίγο πριν τον Τυμφρηστό, επιτάχυνε προς τον γκρεμό.

Το περιστατικό παρακολούθησε συνταξιούχος αστυνομικός που ειδοποίησε τις αρχές και υπέδειξε το σημείο όπου έπεσε το αυτοκίνητο. Αμεσα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μακρακώμης που έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο, όπως και η Αστυνομία Σπερχειάδας, ξεκινώντας την επιχείρηση προσέγγισης και διάσωσης των επιβατών. Παράλληλα κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ στην περίπτωση που χρειαζόταν βοήθεια, κυρίως για την ανάσυρση τυχόν τραυματιών από τον γκρεμό.

Τελικά ο Διοικητής της ΠΥ Μακρακώμης Αντιπύραρχος Θανάσης Παπασταμούλης με τέσσερα ακόμη στελέχη της υπηρεσίας του, μαζί με το Διοικητή του ΑΤ Σπερχειάδας Γιώργο Σταθοκώστα και τέσσερις αστυνομικούς, κατάφεραν να ανασύρουν τον οδηγό και μοναδικό επιβαίνοντα στο όχημα και να τον παραδώσουν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που περίμενε πάνω στο δρόμο.

Δείτε ακόμα:  Δύσκολα τα πράγματα για την εστίαση: Από Μάρτιο και... βλέπουμε - Αναζητείται οικονομική στήριξη

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός. Να σημειωθεί ότι ο 90χρονος βρέθηκε έξω από το αμάξι και σώθηκε, καθώς το όχημά του κατακρημνίστηκε πολλά μέτρα κάτω από την εθνική οδό.