Αυτοκίνητο μετατρέπεται σε συγκρουόμενο στην έξοδο πάρκινγκ! (βίντεο)

Όπως ανακάλυψε ο οδηγός του VW Passat μπαίνοντας στο γκαράζ, η οδήγηση δεν θέλει και πολύ για να θυμίσει κάτι από Γαλλικό μπιλιάρδο με μπόλικες σπόντες.

Άγνωστο παραμένει το γιατί. Η εικόνα όμως στο video από την κάμερα ασφαλείας του χώρου σε κάποια πόλη της Ελβετίας, αποκαλύπτει την «τρελή πορεία του οχήματος» που λένε και στα δελτία ειδήσεων. Ο οδηγός του Passat, θέλησε να μπει στο γκαράζ και όπως φαίνεται, έστριψε για να φέρει το αυτοκίνητό του στην ευθεία της εισόδου. Η συνέχεια όμως δεν ήταν όσο απλή θα περίμενε κανείς.

Σαν να είχε lag από τις εντολές του εγκεφάλου προς τα χέρια, ο υπέροχος αυτός κύριος, έκανε μερικές σπόντες στους τοίχους εκατέρωθεν, για να φέρει σε μια μάλλον άβολη στάση το station wagon της VW. Δεν το έβαλε κάτω όμως. Συνέχισε το θεάρεστο έργο της καταστροφής του αυτοκινήτου, που από ένα σημείο και μετά, μόνο αν το έκανε επίτηδες εξηγούνται οι κινήσεις του. Αυτό που θα θέλαμε πάντως να δούμε από άλλη κάμερα, είναι την έκφρασή του όταν θα είδε απ’ έξω την κατάσταση του αυτοκινήτου στην τελική θέση στάθμευσης.

newsauto.gr