Αυτοκίνητο παραλίγο να γκρεμίσει μονοκατοικία! Δύο τραυματίες και νέες εικόνες μετά το τροχαίο (βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε κοντά στο στρατόπεδο Παπαλουκά, όταν αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε τοιχίο περίφραξης αυλής, στην οδό Φλωρίνης στις Σέρρες. Νέες εικόνες από το σημείο…

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στις Σέρρες και συγκεκριμένα στην οδό Φλωρίνης. Το γκρίζο αυτοκίνητο προσέκρουσε στον τοίχο μιας μονοκατοικίας καταστρέφοντας σχεδόν ολοσχερώς τα κάγκελα της περίφραξης και παραλίγο να μπει μέσα στο σπίτι.

Το σοκ για τους ενοίκους ήταν μεγάλο, παρότι έχουν συνηθίσει να βλέπουν ατυχήματα στον συγκεκριμένο δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τηλεόρασης “Επιλογές” στο όχημα επέβαιναν ο 19χρονος οδηγός, μία 17χρονη, μία 24χρονη και ένα 5χρονο παιδί.

Οι δύο πρώτοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας τους, να μην εμπνέει ανησυχία. Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και άντρες της Πυροσβεστικής για να επιχειρήσουν τον απεγκλωβισμό.

Δείτε ακόμα:  Η τραγική ειρωνεία πίσω από τον θάνατο γυναίκας μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer

Οι κάτοικοι του συγκεκριμένου δρόμου ζητούν από τους αρμόδιους να επιληφθούν του θέματος αφού οι οδηγοί που διανύουν το συγκεκριμένο δρόμο καθημερινά τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα κάνοντας το σημείο επικίνδυνο.

Πηγή: epiloges.tv