Αυτοψία στο ΧΥΤΑ Γραμματικού – “Αυτά είναι τα υπολείμματα” (φωτό & βίντεο)

Σήμερα 17/10/2021 ύστερα από πίεση μας πραγματοποιήθηκε αυτοψία παρουσία του Δημάρχου κ.Τσιρκα και του Δημοτικού Συμβούλου κ.Ζορμπα στο χώρο του ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ του Δήμου Μαραθώνα.

Τα υπολείμματα πού έλεγε ο Κ.Πατουλης στην τηλ.επικοινωνία πού είχαμε, είναι αυτά πού βλέπετε!!!
Οι κλέφτες πού έδρασαν σαν πειρατές στις 4:00 το πρωί με εντολή των υπηρεσιών της Περιφέρειας όπως ισχυρίζεται ο Κ.Πατουλης χωρίς άδεια προσωρινής ρίψης,ΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Ήδη από την Λαϊκή συνέλευση στις 2/10 πού έγινε στο χωριό μας πέρα από τις νομικές ενέργειες που πρέπει να κάνει η Διοίκηση του Δήμου μας, απαιτησαμε την άμεση απομάκρυνση με μέσα του Δήμου.

Δείτε ακόμα:  Διακοπή κυκλοφορίας στην περιφερειακή Πεντέλης - Νέας Μάκρης - Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική

Σήμερα επιβεβαιωνεται πόσο αδίστακτοι είναι και πώς προσπαθούν να κατεναυζουν τις αντιδράσεις.

Είναι γελασμένοι…ο Δήμαρχος αύριο πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία και να απομακρύνει τα σκουπίδια που δεν ξέρουμε αν περιέχουν ιατρικά ή χημικά απόβλητα,( καθώς είναι συμμεικτο σκουπίδι) για να τα καλύψουν!!!
Δεν μπορεί να φοβάται τούς πειρατές και τούς εργοδότες τους!!!!

Η συγκεκριμένη εντολή ρίψης έχει ονοματεπώνυμο και την εντολή την έδωσε ο Πατουλης πού είναι άξιος συνεχιστής μετά την προηγούμενη ρίψη της Δουρου.

Δείτε ακόμα:  Το 'στρωσε σε Νέα Μάκρη & Μαραθώνα - Έντονη χιονόπτωση στη Λ. Μαραθώνος (φωτό & βίντεο)

Αυτοί δεν αλλάζουν,εφαρμόζουν συγκεκριμένες πολιτικές της Ε.Ε που φτιάχνει νόμους εξυπηρετώντας τα συμφέροντα μεγαλοκατασκευαστων ,πουλώντας πράσινη ανάπτυξη και σεβασμό στο περιβάλλον και το αποτέλεσμα το βλέπουμε!!!

ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ.

“Μη τους φοβάσαι στον φόβο σου ποντάρουν”
Γ.Ριτσος

Σπυρος Ηλίας

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα