Αυτός είναι ο αστυνομικός που βρέθηκε νεκρός! Αυτοκτονία ο θάνατος του – Βρέθηκε σημείωμα

Επιβεβαιωθηκε το σενάριο της αυτοκτονίας για τον 42χρονο αστυνομικό, που αγνοείτο από το πρωί της Παρασκευής (28/10) και τελικά βρέθηκε νεκρός σε βάθος 60 μέτρων στην Τρύπα Ταρτάνας, πολύ κοντά στο σημείο, από όπου χάθηκαν και τα ίχνη της Ευρυδίκης από την Ευρυτανία.

Ο 40χρονος αστυνομικός άφησε πίσω του ιδιόχειρο σημείωμα, που βρέθηκε σε τρύπα βάθους 65 μέτρων στην Ευρυτανία. Στο σημείωμα έγραφε ότι έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, χωρίς ωστόσο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Επιπλέον, μέσω του σημειώματος, που βρίσκεται στα χέρια των Αρχών αποχαιρετά τους συγγενείς του και αφήνει οδηγίες σε συγγενικό του πρόσωπο για το πώς θα βοηθήσει την οικογένεια του.

Φωτογραφίες από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 42χρονος

Το χρόνικό της εξαφάνισης του 42χρονου αστυνομικού

Ο αστυνομικός υπηρετούσε σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας στην Αττική και, εκμεταλλευόμενος το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, επισκέφτηκε την γενέτειρά του για διάφορες εργασίες, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Το αυτοκίνητο του 42χρονου είχε βρεθεί από χθες Παρασκευή ξεκλείδωτο, με το κινητό του μέσα, κοντά στο βάραθρο που βρίσκεται πλησίον του δρόμου. Το πρωί της Παρασκευής έφυγε από το σπίτι του και έκτοτε δεν έδωσε σημάδια ζωής.

vradini.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.