Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα απαγωγής στο Ντράφι

Σε συναγερμό έχουν τεθεί τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές, μετά την δήλωση εξαφάνισης ενός επιχειρηματία από το Ντράφι, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας, Γ.Κ που διατηρεί κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων και κατοικεί στο Ντράφι, βρισκόταν χθες το βράδυ σε ταβέρνα στο Ίλιον και έτρωγε. Έπειτα έφυγε από το κατάστημα για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι έξω από την πόρτα του και τον απήγαγαν.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε από έναν φίλο του, ο οποίος δήλωσε ότι την ώρα που μιλούσαν στο τηλέφωνο τον άκουσε να φωνάζει βοήθεια. Από τις έρευνες εντοπίστηκαν δυο καμένα αυτοκίνητα, έξω από τον οικισμό «Φοίνικας» στα Σπάτα, τα οποία πιθανόν να χρησιμοποιήθηκαν από τους φερόμενους ως απαγωγείς του επιχειρηματία και μετά εγκαταλείφθηκαν ώστε να εξαφανιστούν τα ίχνη τους.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ ήδη έχουν δώσει κατάθεση στις Αρχές η σύζυγός και ο αδελφός του.

Σημειώνεται πως ο επιχειρηματίας διατηρεί με τον αδερφό του το κατάστημα με ανταλλακτικά σε περιοχή της δυτικής Αττικής και το 2020 είχαν καταγγείλει απόπειρα ληστείας αφού είχαν δεχθεί επίθεση με πυροβολισμούς.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.