Αυτός είναι ο λόγος που ο Γιώργος Παπανδρέου έφυγε από το σπίτι του στα Δικαστικά Μαραθώνα – Που μένει σήμερα

Ο Γιώργος Παπανδρέου παρέα με την Ολλανδή σύντροφό του μένουν στο σπίτι της 99χρονης μητέρας του στο Παλαιό Φάληρο
Ακολουθεί την ελληνική πατροπαράδοτη «συνταγή», με βάση την οποία ο γιος μένει με τη μαμά έως τα πολύ πολύ βαθιά της γεράματα.

Σύμφωνα με το newsbreak.gr, αυτός ο γιος είναι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που -όπως αποκάλυψε ο αδελφός του Νίκος σε συνέντευξή του- μένει με τη μητέρα τους Μαργαρίτα Παπανδρέου.

«Το μόνο που θα απαντήσω, και το λέω για πρώτη φορά, είναι ότι η μητέρα μου Μαργαρίτα με τον αδελφό μου Γιώργο μένουν μαζί σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο» δήλωσε ο συγγραφέας Νίκος Παπανδρέου μιλώντας στη «Lifο», αναφερόμενος στη συζήτηση που κάποιοι ανοίγουν κατά καιρούς για τα πολλά σπίτια που κληρονόμησαν τα παιδιά του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Εμείς όμως στεκόμαστε στο γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, αν και έχει προσωπική ζωή, εντούτοις αποφάσισε να μείνει με τη γηραιά μαμά του – προφανώς, για να τη φροντίζει.

Εφυγε λοιπόν από την εξοχική κατοικία στον Μαραθώνα, όπου αρχικά έμενε με τη σύντροφό του Γουέντι Κόνελι, και πλέον ζουν όλοι μαζί στο Παλαιό Φάληρο.

Η Ολλανδέζα γυμνάστρια, σε αντίθεση με πλήθος Ελληνίδων, που ούτε για μία ώρα δεν αντέχουν τις πεθερές τους, έκανε την ανατροπή και απεδέχθη τη… μαμά.

Μάλιστα, στα τέλη Σεπτεμβρίου, στα γενέθλια της Μαργαρίτας Παπανδρέου, που μπήκε στα 99 της -μετρά, δηλαδή, κοντά έναν αιώνα-, ο Γιώργος Παπανδρέου έψαξε το οικογενειακό άλμπουμ και δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της μητέρας του.

Η Μαργαρίτα ως γηραιά πλέον και με κάποια κινητικά προβλήματα έχει την ανάγκη του γιου της, που δεν κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνουν πολλοί άλλοι γιοι και κόρες, οι οποίοι ζουν τα ίδια. Η Γουέντι πώς αντέχει είναι το θέμα!

Τον Μάϊο του 2020, ο Γιώργος Παπανδρέου παραχώρησε συνέντευξη στο CNN και τον Richard Quest από το σπίτι του στον Μαραθώνα

Ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε την συνέντευξη μέσω Skype και όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο πρόκειται για μια μεζονέτα με εκπληκτική θέα προς τον Ευβοϊκό.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.