Αυτός είναι ο αρχηγός της πακιστανικής εγκληματικής συμμορίας που συνελήφθη λίγο πριν διαφύγει στην Τουρκία!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον και ο αρχηγός της συμμορίας των Πακιστανών που σκότωσε έναν 29χρονο ομοεθνή τους στα Καμίνια. Συνοριοφύλακες στον Έβρο τον συνέλαβαν λίγο πριν διαφύγει στην Τουρκία.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Evros-news, φαίνεται η στιγμή της σύλληψης του Πακιστανού δράστη, ο οποίος είναι ξαπλωμένος στο έδαφος αφού τον έχουν ακινητοποιήσει οι αστυνομικοί.

Μετά τη σύλληψή του, την περασμένη Τετάρτη, τον παρέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου, προκειμένου να τον ανακρίνουν και να ενημερώσουν στη συνέχεια τα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ.

Μέσω της συγκεκριμένης φωτογραφίας, η οποία στάλθηκε από τους αρμόδιους στην Αθήνα, τον αναγνώρισαν οι τραυματίες της επίθεσης, που νοσηλεύονται στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.

Δείτε ακόμα:  Καιρός: Προειδοποίηση από μετεωρολόγο της ΕΡΤ - «Οι θερμοκρασίες θα ξεπεράσουν τον καύσωνα του 1987»

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άνδρας φέρεται ως ο αρχηγός της ομάδας ανδρών από το Πακιστάν που εισέβαλαν την περασμένη εβδομάδα σε διαμέρισμα, με μαχαίρια, ξύλα και λοστάρια, σκότωσαν έναν από τους τρεις ομοεθνείς τους ενοίκους και τραυμάτισαν τους άλλους δύο, ενώ κάποιος από αυτούς βιντεοσκοπούσε τη φρικαλεότητα. Ο Πακιστανός, που φέρεται ως ο αρχηγός της συμμορίας των ομοεθνών του, αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα για τις περαιτέρω διαδικασίες και την επίσημη ταυτοποίησή του.

Δείτε ακόμα:  Εταιρία προσφέρει αμοιβή 18.000 ευρώ για τον δολοφόνο του «Κωστή» στην Αλόννησο

Δείτε φωτογραφία από τη στιγμή της σύλληψης του: