Κυπελλούχος και… νταμπλούχος ΕΠΣΑΝΑ o Αστέρας Βάρης! (φώτος)

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/5) στα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ, κυπελλούχος για τη σεζόν 2019-20 αναδείχθηκε ο Αστέρας Βάρης.

Φυσικά μιλάμε για ένα τυπικό τίτλο που προέκυψε μετά από κλήρωση προκειμένου να δηλωθεί ομάδα της Ένωσης ως Κυπελλούχος στην ΕΠΟ. Πάντως, έστω και τύποις ο Αστέρας κατέκτησε το νταμπλ στη φετινή περίοδο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την κλήρωση τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες υγιεινής, αφού όλοι οι παρευρισκόμενοι φορούσαν μάσκες και θερμομετρήθηκαν πριν την έναρξη της διαδικασίας. Από πλευράς Αστέρα παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Δημήτρης Πάπιος και ο υπεύθυνος των ακαδημιών Αντρέας Αντάρτης, ενώ από πλευράς Μαρκό το “παρών” έδωσαν οι Μάνθος Βόλης και Δημήτρης Σχετάκης.

Δείτε ακόμα:  «Έφυγε» από τη ζωή πρώην προπονητής του Ηρακλή

Στα της διαδικασίας οι δύο ομάδες διάλεξαν από έναν αριθμό, από το 1 ως το 7 και όποιος αριθμός έβγαινε πρώτος το Κύπελλο θα πήγαινε στην ομάδα που… μάντεψε σωστά. Η Μαρκό διάλεξε το 3 και ο Αστέρας το 5. Από πλευράς Μαρκό τράβηξε πρώτος μπαλάκι ο Δημήτρης Σχετάκης με το νούμερο 2, ενώ ο Αντρέας Αντάρτης ήταν απόλυτα εύστοχος, αφού με τη μία τράβηξε το μπαλάκι με το νούμερο 5 και έτσι ο Αστέρας αναδείχθηκε Κυπελλούχος!

Δείτε ακόμα:  Θύελλα Ραφήνας: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Χρήστου

epsanastisentra.blogspot.com