Αγανακτισμένη η Πόπη Χατζηδημητρίου: Για 32 ώρες χωρίς ρεύμα στον Μαραθώνα!

Αγανακτισμένη εμφανίστηκε στο Happy Day η Πόπη Χατζηδημητρίου, η οποία μένει στον Μαραθώνα και ταλαιπωρήθηκε κι εκείνη όπως και χιλιάδες κόσμου, εξαιτίας της κακοκαιρίας, μένοντας πολλές ώρες χωρίς ρεύμα.

«Καλημέρα από τον ακριτικό Μαραθώνα, την εσχατιά της Ελλάδας και με μία ειλικρινή συγγνώμη για όλους εμάς εδώ… Εγώ μπορεί να έχω ρεύμα μετά από 32 ώρες, αλλά εδώ η περιοχή έχει τεράστιο πρόβλημα. Στο Γραμματικό, στον Σχοινιά, στον Τύμβο του Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη, τη Ραφήνα που είναι από τη Δευτέρα μέσα στα σπίτια τους παγωμένοι και χωρίς ρεύμα» ανέφερε αρχικά η Πόπη Χατζηδημητρίου και συνέχισε:

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνας: Δωρεάν υποτροφίες ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης σε άνεργους δημότες από την Action Club Hellas

«Δεν είμαι ακρίτας, είμαι 40’ από την Αθήνα. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου συμπεριφέρεται έτσι. Να μου λένε ότι η λεωφόρος Μαραθώνος δεν ανήκει στο κράτος. Στην έκτη χώρα στην Ευρώπη με το ακριβότερο ρεύμα και όταν το έχω ανάγκη, δεν το έχω, θα πρέπει εμείς να το πληρώσουμε; Αυτή τη στιγμή υπάρχει πάρα πολύς κόσμος εκεί έξω, που είναι μόνος, εγκλωβισμένος, παγωμένος και παίρνει μία ρημαδογραμμή κι ακούει έναν αυτόματο τηλεφωνητή να του λέει ότι κάθε δύο ώρες παίρνει παράταση. Αυτό ζήσαμε εμείς».

Δείτε ακόμα:  Δ. Μαραθώνα: Συνεχίζονται μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων οι αιτήσεις για το Camp «Παιδί & Θάλασσα 2022»

«Πόσες συγγνώμες να ακούσουμε πια;» κατέληξε.