Άγιος Σάββας: Απέλυσαν τον πρόεδρο των εργαζομένων

Απολύθηκε ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων στον Άγιο Σάββα. Κάνει λόγο για στοχοποίηση επειδή αποκάλυπτε τα προβλήματα.

Εκτός ΕΣΥ τίθεται ο μέχρι πρότινος πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας.

Μιλώντας στο Open o ακτινολόγος κ.Καταραχιάς είπε πως η σύμβαση του θα λυθεί χωρίς αιτιολογία στις 31 Μαρτίου κάνοντας λόγο για μια εκδικητική κίνηση από την πλευρά της κυβέρνησης επειδή ο ίδιος με τις δημόσιες παρεμβάσεις του τόνιζε όλο το προηγούμενο διάστημα τα προβλήματα στο νοσοκομείο.

«Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που τα νοσοκομεία βουλιάζουν και οι ανάγκες σε προσωπικό είναι τεράστιες δυστυχώς η κυβέρνηση επιλέγει να απολυθώ στις 31 Μαρτίου. Βίαια να διακόψει την σύμβασή μου. Ο μοναδικός γιατρός ανάμεσα στους 2.000 επικουρικούς και ο λόγος είναι γιατί μιλάμε. Γιατί βγήκαμε για τα προβλήματα του νοσοκομείου, για την διασπορά, για όλη την κατάσταση που οδήγησε σε κλείσιμο μεγάλο κομμάτι του νοσοκομείου και αυτή τη στιγμή με απολύουν» ενώ όπως τόνισε δεν του έχει δοθεί καμία εξήγηση γι’ αυτή την εξέλιξη.

Δείτε ακόμα:  Φωτιά στην Ηλεία: Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο – Εξετάζεται το αν οφείλεται σε εμπρησμό

Με έχουν ήδη μετακινήσει εκδικητικά στη ΜΕΘ του Σωτηρία, που ενώ είμαι ακτινολόγος και εκεί είμαι απαραίτητος αλλά και στον Άγιο Σάββα που είναι αντικαρκινικό νοσοκομείο με 5 χρόνια που δουλεύω εδώ είμαι απαραίτητος. Είμαι ο μόνος γιατρός που κόβουν τη σύνταξη. Είναι στοχοποίηση, είναι στοχοποίηση του σωματείο μας.

ieidiseis.gr