Αγωγή από γυναίκα επιχειρηματία σε γνωστό παρουσιαστή που διέρρεε προσωπικές στιγμές της

Ο γνωστός δημοσιογράφος πανελίστας έδειχνε τις προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου του στο φιλικό του περιβάλλον, αλλά και στη νυν σχέση της γυναίκας.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η νέα αποκάλυψη πως γνωστός δημοσιογράφος πανελίστας διέρρεε βίντεο προσωπικών στιγμών της πρώην συντρόφου του, η οποία είναι επιχειρηματίας, στο φιλικό του περιβάλλον αλλά και στον νυν σύντροφό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινωπόρου στο Πρωινό, ο δημοσιογράφος και η επιχειρηματίας είχαν σχέση πριν από τρία χρόνια και τότε συνέβη και το γεγονός. Ο δημοσιογράφος ήταν και τότε στην τηλεόραση, αλλά έχει και σήμερα καθημερινή παρουσία σε κανάλι εθνικής εμβέλειας.

Η γυναίκα επιχειρηματίας δήλωσε στο Πρωινό τα εξής: «Παρακολουθώντας τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ξαναβιώνω αυτήν την τραγική ιστορία που έζησα και εγώ. Όσο για τον θύτη της δικής μου υπόθεσης, πραγματικά, αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν α προβάλλονται τέτοιοι άνθρωποι. Είναι τραγικό να βλέπω στην τηλεόραση αυτόν που με διέσυρε».

«Αν ακουστεί ποια είναι, θα φωτογραφηθεί και η σχέση της, γιατί ξέραμε πριν από τρία χρόνια με ποιον ήταν», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.