Άγρια κόντρα Δρογώση – Πετράκου για τα εμβόλια – Το like του Τσαρούχα που σχολιάστηκε

Μετά την ανάρτηση-απάντηση του Γρηγόρη Πετράκου στην απόφαση του Πάνου Κιάμου για άνοιγμα του «Ποσειδωνίου» μόνο για εμβολιασμένους πελάτες, μία νέα κόντρα μεταξύ καλλιτεχνών του τραγουδιού ξεκίνησε στα social media με αφορμή τους εμβολιασμούς.

Πρώτος ο Στάθης Δρογώσης εκφράστηκε στο Twitter γράφοντας:

«Παντού με το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αν θέλουν, αλλιώς σπίτι τους. Ή με τους ψέκες ή με τη ζωή. Τα καθάρματα που ηγούνται των αντιεμβολιαστών πρέπει να δικαστούν για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αρκετά με τους καραγκιόζηδες».

Δείτε ακόμα:  Η Τουρκάλα μοντέλο που ήταν παντρεμένη με Έλληνα ηθοποιό και θέλει να πάρει τα νησιά μας!

O Γρηγόρης Πετράκος έσπευσε να πάρει θέση και να βάλει σε σύγκριση το tweet του Δρογώση με δηλώσεις του Χρήστου Δάντη κατά της κυβέρνησης, γράφοντας στη λεζάντα: «Άνθρωποι και ποντίκια… Απ τη μία έχεις το Χρηστάρα Δάντη και απ την άλλη τα ανθρωπάκια που όταν τελειώσει η δικτατορία θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν».

Άμεση ήταν η απάντηση του Στάθη Δρογώση, ο οποίος εγκαλεί σε νέο του tweet αυτούς που κρατούν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον ίδιο και τον Γ. Πετράκο, αναφέρει απειλές κατά της ζωής του προσθέτοντας πως στη σχετική ανάρτηση του Γ. Πετράκου υπάρχει like από τον πρόεδρο του πειθαρχικού του ΣΕΗ, Πασχάλη Τσαρούχα.

Δείτε ακόμα:  Αυτοκτόνησε πασίγνωστη influencer

«Οι συνάδελφοι μου που τους στήριξα όταν πήγαιναν τα ορκ να τους ξεσκίσουν κρατάνε ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε μένα και τον Πετρακο.Και αυτό με πληγώνει πιο πολύ.Από κάτω απειλούν τη ζωή μου κανονικά στα σχόλια.Και μέλος του πειθαρχικού του Σεη πατάει λαικ. Ο Κος Τσαρούχας».

dailymedia.com

Δείτε ακόμα:  Ο Κώστας Φραγκολιάς «στο πλευρό» της Λατινοπούλου: «Η εικόνα της Δανάης Μπάρκα δε δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο»