«Άγριες Μέλισσες»: Δεν σας πάει στο μυαλό ποιο πρόσωπο σώζει τη Δρόσω από την Τρούμπα

Σύμφωνα με το σενάριο ο μικρότερος γιος του Δούκα Σεβαστού παίρνει μία απόφαση που αφορά τη ζωή μίας εκ των αδελφών Σταμίρη. Ποιος; Ο Κωνσταντής ο οποίος δεν ξέρει ποια είναι η Ρόζα, «το λουλούδι της Τρούμπας» αλλά όταν τη δει θα πάθει σοκ.

Ο σκληρός μέχρι πρότινος ήρωας στις Άγριες Μέλισσες δεν πιστεύει στα μάτια του όταν πηγαίνοντας στην Τρούμπα, αντικρίζει τη Δρόσω που έχει αλλάξει σε τέτοιο βαθμό που και ο ίδιος αδυνατεί να την αναγνωρίσει. Οι ματιές που ανταλλάσσουν μαρτυρούν πολλά για τα δύο πρόσωπα.

Δείτε ακόμα:  Ραγίζει καρδιές ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον Χρήστο Σιμαρδάνη: "Σε σκέφτομαι κάθε ημέρα…" (φώτο)

Ο Κωνσταντής μαζί με τον Μελέτη συνεργάζονται πλέον και κάνουν συχνά ταξίδια στην Αθήνα. Σε ένα από αυτά θα επισκεφθούν και την Τρούμπα. Η Δρόσω μπορεί να έχει αλλάξει εμφανισιακά, όμως δεν είναι δυνατόν να μην την αναγνωρίσουν οι δύο άνδρες που θα πάθουν την έκπληξη της ζωής τους μόλις την αντικρίσουν καμπαρέ «Χαβάη». Ο Κωνσταντής θα μιλήσει με τη Δρόσω.

Ο Κωνσταντής από εκείνη τη στιγμή και έπειτα θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο, που σίγουρα θ’ αλλάξει και πάλι της ζωής της Δρόσως. Ο υιός Σεβαστός μόλις πληροφορείται ότι η Ελένη αποφυλακίζεται την παρακαλεί να τον ακολουθήσει. Εκείνη δεν μπορεί να φανταστεί τι είναι αυτό που την περιμένει.

Δείτε ακόμα:  Εκπαιδευτική τηλεόραση: Τα μαθήματα της Παρασκευής (27/11)

Οι δύο τους καταφθάνουν στην Τρούμπα. Η Ελένη δεν πιστεύει στα μάτια της, αντικρίζοντας τη μικρή της αδερφή να τραγουδά σε καμπαρέ. Από εκείνη τη στιγμή η μεγάλη αδελφή Σταμίρη διαπιστώνει ότι είναι η στιγμή να σταθεί και πάλι δίπλα στην αδελφή της, απομακρύνοντάς της από τον κόσμο της νύχτας.

Η Ελένη θα της ζητήσει να γυρίσει πίσω στο χωριό και να φύγει από την Τρούμπα, δεν θέλει να την βλέπει να κάνει κονσομασιόν στον κάθε τυχαίο άνδρα και να την πολιορκεί ο καθένας. Η Δρόσω όμως έχει ένα όνειρο, θα το εγκαταλείψει για το Διαφάνι που ξέρει ότι αν γυρίσει εκεί θα αντικρίσει την αδερφή της την Ασημίνα μαζί με τον Νικηφόρο, αυτό σίγουρα θα την πάει χρόνια πίσω.

Δείτε ακόμα:  Εκπαιδευτική τηλεόραση: Το πρόγραμμα της Τρίτης (1/12)

Ο Κωνσταντής αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τον κατήφορο της Δρόσως. Δηλώνει όμως στην Ελένη ότι θα κάνει τα πάντα για να σώσει τη Δρόσω.

diavaseto.gr