«Άγριες Μέλισσες»: Η αποκάλυψη του Μπάμπη για τον ρόλο του (βίντεο)

Ο Γιάννης Βασιλώτος, ο οποίος εισέβαλε ως Μπάμπης στη σειρά, Άγριες Μέλισσες και υποδύεται τον γιο του Κυριάκου μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο του και μας εξέπληξε.

Αρχικά, ο Γιάννης Βασιλώτος μίλησε στο 2night show για το μουσικό σχολείο, που πήγαινε και πώς πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός: «Ήμουν σε μουσικό γυμνάσιο και Λύκειο. Οι γονείς μου καμία σχέση με τη μουσική. Ήμουν φάλτσος και δε με παίρνανε πουθενά, σε ομάδες στο σχολείο! Τελειώνω το σχολείο πάω στρατό και αρχίζω να δουλεύω πρωί στην οικοδομή και το βράδυ διανομές. Και λέω κάποια στιγμή γιατί να δουλεύω; Λέω στη μάνα μου φεύγω πάω στην Αθήνα να γίνω τραγουδιστής. Πήγα σε ένα μουσικό εργαστήρι.»!

Και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή όμως γνώρισα μια κοπέλα, τη Βίνα τη Σέργη, γίναμε ζευγάρι και ήταν αυτή που με παρότρυνε να γίνω ηθοποιός. Θα τη ευγνωμονώ για πάντα! Εγώ να φανταστείς μέχρι τα 23 δεν είχα πάει ούτε θέατρο. Πάω στη Δραματική Σχολή και τελικά συνειδητοποιώ ότι αυτό ήταν που ήθελα να κάνω να γίνω ηθοποιός!»!

Δείτε ακόμα:  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σχέδιο εκδίκησης της Ελένης Σταμίρη

Όσο για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες υπογράμμισε: «Με παίρνουν τηλέφωνο πάω στο καστ και ο ρόλος μου ήταν άλλος. Να κάνω τον Ιορδάνη. Φεύγοντας μου λένε θα συνεργαστούμε. Εγώ άργησα να το αποφασίσω… Τελικά όταν το αποφάσισα είχαν πάρει άλλον για το ρόλο. Κάποια στιγμή όμως με ξαναπήραν για το ρόλο του Μπάμπη. Με τον “πατέρα” μου τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, με το που γνωριστήκαμε μιλάγαμε σαν να γνωριζόμασταν χρόνια…Έχουμε γίνει φίλοι. Πάω σπίτι του. Έχω γνωρίσει το παιδί τη σύζυγό του!»!

Δείτε ακόμα:  Άσπιλος, αγνός κι αμόλυντος! Στο φως η απολογία του Μένιου Φουρθιώτη που εν οίδε, ότι ουδέν είδε! Να γιατί δεν έπεισε τις δικαστικές αρχές…

gossip-tv.gr