Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη που σοκάρει τον μικρό Σέργιο

Αντιμέτωπος με μία φρικτή αποκάλυψη θα βρεθεί στα επόμενα επεισόδια ο μικρός μας ήρωας. Είναι γεγονός πως όλη η φασαρία γίνεται για τον ίδιο, χωρίς εκείνος να έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Όλη η οικογένεια προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον προστατέψει, ο μικρός Σέργιος, όμως, θα καταφέρει να σταθεί απέναντι στην Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες.

Θεία και ανιψιός θα κληθούν να περάσουν μία μεγάλη δυσκολία. Όλο αυτό το διάστημα η Λενιώ βρισκόταν στη μέση, προσπαθώντας να βρει μια λύση για την Ασημίνα, τη Δρόσω και το παιδί. Για ακόμη μία φορά, το τίμημα θα πληρώσει αυτός που ανακατεύεται και, σε αυτή την περίπτωση, θα είναι η μεγαλύτερη από τις αδερφές Σταμίρη.

Δείτε ακόμα:  Πάνος Βλάχος: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταδυναστεύει ψυχές»

Τι θα δούμε στη συνέχεια;

Ο Νικηφόρος ζητάει από την Ασημίνα να εγκαταλείψουν το Διαφάνι

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο, οι δύσκολες συνθήκες που βιώνει το ζευγάρι, θα σταθούν η αιτία για να απομακρυνθούν από το χωριό. Μπορεί αυτό το μέρος να τους ένωσε, σταδιακά, όμως, τους αποξένωσε. Μετά την ήττα και τον εξευτελισμό που θα δεχτεί ο Νικηφόρος από τον πατέρα του, όλο το Διαφάνι θα στραφεί εναντίον του.

Έτσι, θα ζητήσει από την Ασημίνα να φύγουν μακριά, μαζί με το παιδί. Σε αυτή την απόφαση θα παίξει ρόλο και η σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω, καθώς και οι υποψίες για νέα συμμαχία εναντίον τους. Η Ασημίνα δεν θα δεχτεί αμέσως αυτή την πρόταση. Ένα γεγονός, όμως, θα την κάνει να αναθεωρήσει και να ζητήσει από τον σύζυγό της να φύγουν γρήγορα από τον τόπο τους.

Δείτε ακόμα:  Σκορδά – Λιάγκας: «Έχεις υπάρξει με γυναίκες που τους έλεγες τι θα κάνουν;»

Ο μικρός Σέργιος μαθαίνει για το παρελθόν της Ελένης

Στα επόμενα επεισόδια ο μικρός Σέργιος θα έρθει σε επαφή με παλιές εφημερίδες, οι οποίες περιγράφουν τη δολοφονία που διέπραξε η Ελένη, κατά του Σέργιου. Με όσα γράμματα γνωρίζει, θα διαβάσει την υπόθεση και θα συγκλονιστεί. Η θεία του, σκότωσε τον θείο του. Η θεία του ήταν στη φυλακή. Η θεία του είναι ένας κακός άνθρωπος.

Η ψυχολογία του μικρού θα διαλυθεί, όπως αντίστοιχα και της Ασημίνας. Η πρωταγωνίστρια, θα πρέπει να κολλήσει το γυαλί που ράγισε ανάμεσα στον γιο της και στην αδερφή της, αλλά και να αντιμετωπίσει τα σχόλια της Μυρσίνης. Η Μυρσίνη, μόλις μάθει για το γεγονός αυτό, θα ξεσπάσει με τον χειρότερο τρόπο στην Ασημίνα.

Δείτε ακόμα:  Survivor: «Μεγάλα ποσά ο Ατζούν σε Σεϊταρίδη και Σαλπιγγίδη»

Έτσι, θα έρθει και η απόφαση για το Παρίσι. Παρόλο που η Ασημίνα δεν εμπιστεύεται πια τον Νικηφόρο, θεωρεί πως είναι η κατάλληλη λύση, την κατάλληλη στιγμή. Βέβαια, η Δρόσω δε θα επέτρεπε ποτέ ένα τέτοιο γεγονός.

youfly.com