Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω πιάνει στα πράσα Ασημίνα και Νικηφόρο λίγο πριν…

Η συνέχεια προβλέπεται να σοκάρει τους τηλεθεατές, στις Άγριες Μέλισσες. Παρόλο που επικρατούν ημέρες χαράς στο Διαφάνι, μία απόφαση θα σταθεί ικανή για να καταστραφούν όλα. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ετοιμάζονται να φύγουν, η Δρόσω όμως τους εντοπίζει λίγο πριν αναχωρήσουν για Παρίσι.

Μαζί με τον Κωνσταντή, επισκέπτεται δικηγόρο, προκειμένου να βρει μια λύση για να κρατήσει το ζευγάρι κοντά της. Δεν μπορεί να δεχθεί πως θα χάσει το παιδί, τώρα που επιτέλους το βρήκε. Πώς θα αντιδράσουν οι πρωταγωνιστές και ποια θα είναι η αφορμή για να ξεσπάσει ο νέος πόλεμος;

Η απόφαση για το ταξίδι

Μετά τα τελευταία γεγονότα, ο Νικηφόρος πιέζει την Ασημίνα να φύγουν μαζί, χωρίς να νοιαστούν για τη Δρόσω. Εκείνη, στην αρχή είναι σκεπτική και αρνείται να ακολουθήσει τον σύζυγό της. Ο μικρός, όμως, έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αλήθεια, γεγονός που δίνει ώθηση στην Ασημίνα να δεχτεί τελικά την πρόταση του Νικηφόρου.

Όταν ο μικρός Σέργιος βρίσκει τις εφημερίδες που κατηγορούν την Ελένη για τον θάνατο του θείου του, ταράζεται. Η εμπιστοσύνη του κλονίζεται και κανείς δεν μπορεί να τον παρηγορήσει. Η Μυρσίνη γυρίζει την πλάτη της στην Ασημίνα, κάνοντάς της φρικτό πόλεμο. Έτσι, η πρωταγωνίστρια, σε μια προσπάθειά της να σώσει και τον γάμο της με τον Νικηφόρο, δέχεται την πρότασή του.

Η μαρτυρία του μικρού Σέργιου

Παρόλο που η Ασημίνα προσπαθεί να καθησυχάσει τη Δρόσω, πώς δεν θα φύγουν στο Παρίσι, το ζευγάρι ετοιμάζεται κρυφά για το μεγάλο τους ταξίδι. Η Δρόσω έχει ήδη επισκεφτεί δικηγόρο, και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους εμποδίσει, με τη βοήθεια του Δούκα. Επομένως ηρεμεί, όταν η Ασημίνα την επιβεβαιώνει πως το ταξίδι αυτό δε θα γίνει. Κάτι που, φυσικά, δεν ισχύει.

Κανείς δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια και τη χαρά από τον μικρό. Ο ενθουσιασμός του είναι μεγάλος, έτσι δεν αργεί πολύ να δείξει τον ενθουσιασμό του στη θεία Δρόσω. Την ημέρα της αναχώρησης, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα πιάνονται στα πράσα από τη Δρόσω. Θα καταφέρουν να δραπετεύσουν ή θα αναγκαστούν να υποχωρήσουν στις απειλές της;

youfly.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.