Άγριες Μέλισσες: Η κίνηση του Δούκα που ανατρέπει τα πάντα…

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Δούκας πρόκειται να πάει στη δίκη του Βόσκαρη και να καταθέσει υπέρ της Ελένης.

Η μεγάλη στιγμή που θα έρθουν αντιμέτωποι η Ελένη και ο Μάνος στο δικαστήριο έχει πια φτάσει! Ο καθένας χρησιμοποιεί τα δικά του ισχυρά «όπλα» προκειμένου να ενοχοποιήσει τον άλλον! Οι μαρτυρίες και οι καταθέσεις θα είναι καθοριστικές και θα φέρουν ανατροπές! Το TV24 εξασφάλισε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ όλα όσα θα συμβούν στην αίθουσα του δικαστηρίου!

Η αντίστροφη μέτρηση για την τιμωρία του Μάνου Βόσκαρη έχει αρχίσει! Η Ελένη καταφέρνει να πάει τον βασανιστή της ενώπιον του δικαστηρίου, αλλά τα πράγματα, όπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, δεν θα κυλήσουν ομαλά για κανέναν από τους δύο εμπλεκόμενους. Τόσο η Ελένη όσο και ο Μάνος θα προσπαθήσουν μεν, ο καθένας με τα δικά του «όπλα», να πολεμήσουν για να υπερασπιστούν το δίκιο τους, από την άλλη όμως συνέχεια θα γίνονται ανατροπές και η μάχη μεταξύ τους θα είναι αμφίρροπη. Δείτε εδώ αναλυτικά τις εξελίξεις για τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στις Άγριες Μέλισσες.

Όπως λένε οι πληροφορίες του TV24, τη μια μέρα θα έχει ο ένας προβάδισμα και την άλλη ο άλλος, αφού συνέχεια θα εμφανίζονται νέα στοιχεία και μαρτυρίες που θα μπερδεύουν ακόμα και τον δικαστή με τους ενόρκους, χωρίς να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα του τι πραγματικά συνέβη. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι ακριβώς θα συμβεί στη δίκη!

Αυτά θα δούμε στη δίκη του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24 λέει πως η δίκη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και παρόντες θα είναι μόνο η Ελένη, ο Βόσκαρης, ο δικαστής, οι εισαγγελείς, οι ένορκοι, οι δικηγόροι και οι άμεσα εμπλεκόμενοι με την υπόθεση. Σε καμία περίπτωση η συγκεκριμένη δίκη δεν θα μοιάζει με τη δίκη κατά την οποία η Ελένη φυλακίστηκε με την κατηγορία του φόνου για τον Σέργιο Σεβαστό, όπου είχαμε δει όλες τις θέσεις γεμάτες από κόσμο. Αυτή τη φορά ακόμα και οι αδελφές της Ελένης θα είναι απούσες!

Αυτό θα γίνει προκειμένου τα θύματα του Βόσκαρη να μπορούν να περιγράψουν πιο άνετα τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του πρώην διευθυντή των φυλακών, και όχι να νιώθουν μαζί με τη συναισθηματική φόρτιση που θα έχουν και τα βλέμματα του κόσμου. Η δίκη κεκλεισμένων των θυρών είναι μια πρόταση που έκανε ο δικηγόρος της Ελένης, ο Μιχάλης Σαράφης, γνωρίζοντας πως σε δίκες βιασμού το θύμα υποφέρει πολύ περισσότερο από τον θύτη στη διάρκεια της διαδικασίας.

Οι μάρτυρες-φωτιά

Εξαρχής η κατάθεση της Μαδούρου ήταν καθοριστική για την έκβαση της δίκης γιατί ήταν η μόνη αξιόπιστη, όσον αφορά το παρελθόν της γυναίκας. Κι αυτό γιατί η Ελένη θεωρείται φόνισσα (το πιο ισχυρό «όπλο» του Βόσκαρη εναντίον της), ενώ η Λέτα είναι εκδιδόμενη γυναίκα, και αυτό ο Μάνος θα το χρησιμοποιήσει επίσης υπέρ του, δίνοντας κυρίως έμφαση στην «ελευθέρων ηθών» ζωή της.

Γνωρίζοντας όμως ο αδίστακτος άντρας πως η κατάθεση της Μαδούρου θα μπορούσε να τον «κάψει» φρόντισε να τη σκοτώσει, οδηγώντας την Ελένη στην απελπισία. Μάλιστα, μετά το γεγονός αυτό, προτείνει στην Ελένη να τα βρουν εξωδικαστικά, κάτι φυσικά που η ίδια αρνείται και αποφασίζει να φτάσει μέχρι το τέλος. Η Ελένη ετοιμάζεται για τη δίκη εναντίον του Βόσκαρη με μόνο «όπλο» αυτή τη φορά την ομολογία του Λάζαρου Γκούμα, αλλά και της νοσοκόμας που είχε αρνηθεί να συμμετέχει στην έκτρωσή της.

Από την άλλη ο Βόσκαρης έχει ως δικούς του μάρτυρες υπεράσπισης τον γυναικολόγο, τη Σοφούλα, αλλά και τον επιθεωρητή των φυλακών που, αν και γνωρίζει την αλήθεια, τάσσεται υπέρ του Μάνου για να μη χάσει τη δουλειά του.

Οι άγριες καταθέσεις

Όπως προαναφέραμε, ένα από άτομα που θα βρίσκεται στο πλευρό του Βόσκαρη θα είναι η Σοφούλα, η οποία και καλείται να καταθέσει για το πόσο υπέροχος σύζυγος είναι ο άντρας της. Η κοπέλα πιέζεται καθώς ο δικηγόρος του άντρα της, ο Φωτιάδης, σκοπεύει να παρουσιάσει τον Βόσκαρη ως θύμα και της ζητάει να πει κι άλλα ψέματα.

Η Ελένη και τα υπόλοιπα θύματα του Μάνου θα αναγκαστούν να ζήσουν ξανά τις ίδιες εφιαλτικές στιγμές με το να τα περιγράψουν ενώπιον του δικαστή. Τα όσα ειπωθούν θα προκαλέσουν τη φρίκη όλων! Από την άλλη, ο Μάνος στηρίζεται πολύ στο γεγονός ότι η Ελένη έχει διαπράξει έγκλημα και τις περισσότερες στιγμές η ίδια θα αντιμετωπιστεί ως φόνισσα και από το ίδιο το δικαστήριο, αμφισβητώντας τα όσα καταθέτει.

Δεν ήταν εύκολο άλλωστε εκείνη την εποχή μια «φόνισσα» να στέλνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου δημόσιους λειτουργούς και γιατρούς! Παράλληλα ο αδίστακτος άντρας συνεχίζει να ισχυρίζεται πως ό,τι έκανε στην Ελένη το έκανε με τη θέληση της ίδιας και πως είχαν κανονική σχέση!

Ο ρόλος των Σεβαστών & της Σοφούλας

Αν και μέχρι στιγμής οι Σεβαστοί δεν θα έχουν καμία σχέση με τη δίκη ανάμεσα σε Ελένη και Βόσκαρη, ωστόσο οι πληροφορίες μας λένε πως κάπου προς το τέλος ο Δούκας θα καταθέσει πως παλαιότερα ο συγκεκριμένος άντρας δούλευε στα χωράφια τους και πως τον έδιωξαν μετά από καταγγελία νεαρής κοπέλας ότι τη βίασε. Επιπλέον και η Σοφούλα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τιμωρία του Βόσκαρη, καθώς έχοντας ήδη καταλάβει το λάθος της να τον παντρευτεί, αποφασίζει να καταθέσει κατά του!

youweekly.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.