Άγριες Μέλισσες: Η μοίρα των αδερφών Σταμίρη βρίσκεται στα…

Ανατριχιαστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, μετά την φρικτή αποκάλυψη της Ασημίνας. Οι αδελφές Σταμίρη θα οδηγηθούν σε δίκη, όπου ο Δούκας και η Μυρσίνη θα τους κοιτάξουν κατάματα για όλο το κακό που τους προκάλεσαν. Η μεγάλη μέρα πλησιάζει, με το νέο να γίνεται γνωστό σε όλο το Διαφάνι.

Η Ασημίνα, λυγίζοντας από τις απειλές της μικρότερης αδελφής της, αποκάλυψε όλη την αλήθεια στον σύζυγό της. Εκείνος, ενώ στην αρχή δεν ήθελε το θέμα να φτάσει μέχρι την οικογένεια Σεβαστών, θα αναγκαστεί να μιλήσει για τα πραγματικά γεγονότα που τον οδήγησαν στο διαζύγιο. Σεβαστοί και αδελφές Σταμίρη θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι. Τί θα δούμε στη συνέχεια;

Η επιμέλεια του παιδιού

Πράγματι, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα επιστρέφουν στο Διαφάνι. Μόνο που η Ασημίνα απαγορεύεται να πλησιάσει Σεβαστούς και μικρό Σέργιο. Η πρωταγωνίστρια λυγίζει και απευθύνεται στις αδελφές της. Η Ελένη, ως η μεγαλύτερη και η πιο λογική, την αγκαλιάζει σφιχτά και της ανακοινώνει πως είναι ικανή να παλέψει ξανά, αρκεί να προστατευτεί το παιδί.

Όλοι στο σπίτι των Σεβαστών βρίσκονται σε μεγάλη αναστάτωση. Ο Δούκας και η Μυρσίνη υποστηρίζουν τις αδελφές Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες, κατηγορώντας τον Νικηφόρο πως είναι άσκοπο να πάει σε δίκη για το διαζύγιο. Εκείνος, βέβαια, είναι κάθετος. Σύρει την πρώην σύζυγό του στα δικαστήρια και κερδίζει το παιδί, σαν ένα έπαθλο εκδίκησης.

Ο ρόλος του Δούκα στη δίκη

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, η αλήθεια αποκαλύπτεται στο σπίτι των Σεβαστών, με το νέο να πέφτει σαν βόμβα. Η καταγγελία δεν αργεί να έρθει, με τους Σεβαστούς να σέρνουν στα δικαστήρια την Ασημίνα, τη Δρόσω αλλά και την Ελένη, για το φρικτό αυτό έγκλημα. Μέχρι να αποφανθεί κάποια απόφαση, οι αδελφές Σταμίρη θεωρούνται ως επικίνδυνες, έτσι φυλακίζονται.

Ο Δούκας, με δυσκολία μπορεί να ξεχάσει τις καταθέσεις που έκαναν οι αδελφές Σταμίρη στη δίκη, σχετικά με το βράδυ του εγκλήματος που καθόρισε τις Άγριες Μέλισσες. Η Ασημίνα και η Δρόσω υποστήριξαν πως άφησαν την Ελένη να τιμωρηθεί, ενώ όλες τους έριξαν την πέτρα στο κεφάλι του Σεβαστού. Ο λόγος; Ο Σέργιος Σεβαστός ήταν ένας αδίστακτος βιαστής.

Η είδηση αυτή προβληματίζει τον Δούκα. Πώς μπορεί να κατηγορήσει κάποιον για κάτι που έχει κάνει και ο ίδιος; Όπως σκότωσε τον Θέμελη για την τιμή της Ανέτ, έτσι και οι αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον γιο του, για την προστασία της μικρής Δρόσως. Οι σκέψεις αυτές τον βασανίζουν, με αποτέλεσμα η ώρα της τελικής κρίσης να καθορίζεται από τα δικά του χέρια… Θα αποσύρει, άραγε, τις κατηγορίες;

youfly.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.