Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική στιγμή με την κακοποιημένη Σοφούλα

Μία συγκλονιστική σκηνή θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς, Άγριες Μέλισσες.

Η Σοφούλα είναι πλέον ανήμπορη να εμφανιστεί στη δίκη του Βόσκαρη, καθώς εκείνος την έχει κλειδώσει στο σπίτι τους. Η πρωταγωνίστρια δε δίστασε να εκφράσει τους ενδοιασμούς της, μετά τις μαρτυρίες των γυναικών που υπέφεραν στα χέρια του.

Ο Μάνος Βόσκαρης εξοργίστηκε με τη συμπεριφορά της και ξέσπασε με το χειρότερο τρόπο. Η γλυκιά και τρυφερή στάση του, έσβησε σε δευτερόλεπτα, αποδεικνύοντας πως το ενδιαφέρον του για τη Σοφούλα ήταν εξ αρχής ψεύτικο. Στόχος του ήταν να την κρατήσει με το μέρος του, μέχρι την ομολογία της στη δίκη. Από τη στιγμή που δε την χρειαζόταν πια, το μαρτύριό της ξεκίνησε…

Η στιγμή της κατάθεσης

Ο Βόσκαρης ανεβαίνει στο βήμα και καταθέτει όλα όσα έχουν συμβεί με την Ελένη Σταμίρη στις φυλακές. Τα ψέματά του είναι φρικτά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις. Ο Λάμπρος εξοργίζεται με όσα ακούει και παρεμβαίνει, διακόπτοντας τη ροή της υπόθεσης. Ο δικηγόρος της Ελένης προσπαθεί με κάθε τρόπο να στριμώξει τον αδίστακτο αυτόν άντρα, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Μάνος φαίνεται πολύ καλά διαβασμένος και μαζί με τον Φωτιάδη καταφέρνουν περίτεχνα να “ξεγλιστρήσουν” από τις ενστάσεις και τις κατηγορίες της αντίθετης πλευράς. Όχι όμως για πολύ. Η χαριστική βολή στη δίκη του Βόσκαρη, στις Άγριες Μέλισσες, έρχεται από την Σοφούλα. Από ένα άτομο που ο πρωταγωνιστής δε φανταζόταν ποτέ πως θα τα έβαζε μαζί του. Ο φόβος στα μάτια της υποχώρησε και μπήκε στην αίθουσα αποφασισμένη…

Η κακοποίηση

Οι εντάσεις στο σπίτι του ζευγαριού συνεχίζονταν. Ο Βόσκαρης κατάφερε να την ακινητοποιήσει, κλειδώνοντάς τη στο υπόγειο, χωρίς τη θέλησή της. Εκεί, της πήγαινε φαγητό και νερό, κρατώντας τη σαν μία από τις κρατούμενές του. Πολλές φορές η Σοφούλα επιχείρησε να αντιδράσει, η δύναμή του ήταν, όμως, μεγαλύτερη.

Κλειδωμένη και μόνη, άρχισε να πιστεύει πως αυτή θα είναι η ζωή της από εδώ και πέρα. Μέχρι που ο Άγγελος φάνηκε ως σανίδα σωτηρίας. Σύμφωνα με το TiVi, ο Άγγελος εντοπίζει την αγαπημένη του βαριά τραυματισμένη και σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Καταφέρνει να παραβιάσει την πόρτα του υπογείου, βγάζοντας την έξω.

Έτσι, με αποφασιστικότητα, η Σοφούλα τρέχει στη δίκη του Βόσκαρη, γεμάτη μώλωπες και αίματα, στις Άγριες Μέλισσες. Ανοίγει την πόρτα και όλοι οι μάρτυρες και οι ένορκοι αντικρίζουν το φρικτό θέαμα: Μία γυναίκα πονεμένη, κακοποιημένη, απεγνωσμένη. Φωνάζει μπροστά σε όλους πως ο σύζυγός της την είχε κλειδωμένη και την κακοποιούσε. Μάλιστα, αποκαλύπτει ένα προς ένα τα ψέματα που την ανάγκασαν να πει.

Η νίκη για την Ελένη είναι θριαμβευτική. Ο δικαστής, χωρίς δεύτερη σκέψη, κρίνει ένοχο τον Βόσκαρη. Η δίκη λήγει με τον Τόλλια και την Παγώνα να αγκαλιάζουν σφιχτά την κόρη τους, προσπαθώντας να γιατρέψουν όλες τις πληγές της.

youfly.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.