Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ετοιμάζει τη δολοφονία του Μιλτιάδη

Φαίνεται πως ο Μελέτης στέκεται στο πλευρό του Δούκα, ξεσπώντας για όσα κάνει ο Μιλτιάδης, στις Άγριες Μέλισσες. Η μόνη του επιθυμία είναι να βγει άμεσα από τη μέση ο θείος του, καθώς δημιουργεί προβλήματα, τόσο στην οικογένεια, όσο και στον ίδιο τον συνεταιρισμό. Παρά τα τελευταία γεγονότα, ο Δούκας αποφασίζει να προχωρήσει το σχέδιο του εργοστασίου.

Έτσι, οι εντατικές εργασίες ξεκινούν, με τα εγκαίνια να πλησιάζουν. Πρόσωπα της υψηλής κοινωνίας, αλλά και βουλευτές και πολιτικοί συγκεντρώνονται στη δεξίωση του Δούκα για να γιορτάσουν την άφιξη των νέων τσιγάρων στην αγορά. Φυσικά, σε αυτό δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα ο Μιλτιάδης, ο οποίος εμφανίζεται στην εκδήλωση έξαλλος.

Δείτε ακόμα:  Ο Γιάννης Κότσιρας μιλά για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη

Χωρίς πρόσκληση και γνωρίζοντας πόσο ανεπιθύμητος είναι, ο Μιλτιάδης δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση με την παρουσία του. Αμέσως, αρχίζει να υποτιμά τον Δούκα στους καλεσμένους του, διαβάλλοντάς τον άσχημα. Φωνάζει σε όλους πόσο φρικτά φέρεται στους εργάτες του, αλλά και στα μέλη του συνεταιρισμού. Όλοι μένουν άναυδοι, με τη Μυρσίνη να νιώθει μεγάλη ντροπή.

Ο Δούκας έξαλλος με τον Μιλτιάδη στις Άγριες Μέλισσες

Τότε ο Μελέτης προτείνει στον θείο του πως η μόνη λύση για να εξαφανιστεί ο Μιλτιάδης, είναι η δολοφονία του. Αυτό, μπορεί να βάζει σε σκέψεις τον Δούκα, όμως, ποτέ δεν θα λέρωνε τα χέρια του με το αίμα του αδελφού του. Έτσι, αναφέρει στον Μελέτη πως η λύση βρίσκεται μακριά από τον θάνατο… Μία λύση που μοιάζει με θάνατο για τον Μιλτιάδη, τη Βιολέτα και τον Λάμπρο.

Δείτε ακόμα:  Ο Άρης Σερβετάλης στις Άγριες Μέλισσες;

youfly.com