Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτό θα είναι το φινάλε της σεζόν – Ποιοι πεθαίνουν

Ανατροπές και ένα φινάλε που θα καθηλώσει, μας επιφυλάσσει η αγαπημένη σειρά!

Ανατροπές, ίντριγκες, πολιτικές αναταραχές και θάνατοι. Αυτά μας επιφυλάσσει το φετινό φινάλε στις Άγριες Μέλισσες, οι οποίες θα ολοκληρωθούν νωρίτερα λόγω Euro

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, η αυλαία στην αγαπημένη σειρά θα πέσει την Παρασκευή 4 Ιουνίου.

Την ίδια στιγμή, ολοκληρώνονται σταδιακά οι συζητήσεις με τους συντελεστές για τον τρίτο κύκλο, αλλά και για την ιστορία που θα αφηγηθεί η αγαπημένη σειρά στο επόμενό της κεφάλαιο. Δεν θα υπάρξει χρονικό άλμα ετών, αλλά φυσική συνέχεια μερικών μηνών.

Δείτε ακόμα:  Παντρεύτηκε κρυφά η Ευγενία Δημητροπούλου (βίντεο)

Καθώς ο δεύτερος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες θα ολοκληρωθεί κάπου στα τέλη του 1966, ο τρίτος θα ξεκινήσει μέσα στο 1967, λίγες ημέρες πριν από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και την επιβολή της χούντας στη χώρα μας.

Θάνατος και δικτατορία

Επιπλέον, στις Άγριες Μέλισσες, η κόντρα ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και την οικογένεια των Σεβαστών θα συνεχιστεί, αλλά αυτή τη φορά θα αποκτήσει, εκτός όλων των άλλων, και πολιτικό πρόσημο.

Δείτε ακόμα:  Σιωπηλός Δρόμος: Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση - Αποκαλύψεις στο επεισόδιο της Κυριακής

Οι εξελίξεις τον επόμενο ενάμιση μήνα θα είναι καταιγιστικές, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά τέσσερις ήρωες της δημοφιλούς σειράς μέσα στα επόμενα επεισόδια θα πεθάνουν.

Ενδέχεται, μάλιστα, κάποιοι από τους ήρωες να πολιτευτούν ή να αναλάβουν νέες θέσεις εξουσίας, με βάση τη νέα συνθήκη που φέρνει στο Διαφάνι η χούντα.

Η προσέγγιση της ιδιαίτερα φορτισμένης περιόδου της πρόσφατης ιστορίας θα γίνει με ιδιαίτερη προσοχή από τους συγγραφείς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη.

Δείτε ακόμα:  Έλενα Παπαρίζου: Εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού - Γιατί είχε "πεταλούδα" στο χέρι (φωτό)

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η χούντα δεν θα είναι απλώς το ιστορικό πλαίσιο, αλλά και ο καταλύτης της νέας ιστορίας.

Newsbomb.gr.