«Άγριες Μέλισσες», spoiler: Αυτός ο άνθρωπος θα βοηθήσει τη Δρόσω να διεκδικήσει το παιδί της

Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» αμέσως μετά τα Χριστούγεννα θα είναι καταιγιστικές. Κι αυτό γιατί οι ισορροπίες μεταξύ των ηρώων της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 αλλάζουν άρδην.

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα έρθουν σε ευθεία αντιπαράθεση αυτή τη φορά όχι για την περιουσία των Σεβαστών, αλλά για τα μάτια της… Δρόσως. Η μικρότερη των αδελφών Σταμίρη επιστρέφει στο Διαφάνι και ο Κωνσταντής που γνωρίζει το μεγάλο της μυστικό θα εναντιωθεί με τον ίδιο του τον αδελφό, προκειμένου να μπορέσει η Δρόσω διεκδικήσει το παιδί που έφερε στον κόσμο.

Δείτε ακόμα:  Σοκ: Νεκρή μέσα στο δάσος βρέθηκε influencer - Συνελήφθη ο σύζυγός της

Σε αυτό θα βρει αντιμέτωπη, όπως είναι επόμενο και την Ασημίνα που δεν θέλει ο μικρός Σέργιος να έχει καμία σχέση με τις θείες του. Η πεποίθησή της αυτή θα προκαλέσει νέους τριγμούς στις σχέσεις της με τον Νικηφόρο, αλλά θα βρει μία νέα σύμμαχο που δεν είναι άλλη από τη σατανική Μυρσίνη.

Την ίδια στιγμή η Πηνελόπη αποφασίζει να πάει ενάντια σε όλη της την οικογένεια και να παντρευτεί τον Αλέξη. Αυτό βεβαίως θα φέρει μεγάλη αναστάτωση σε όλη την οικογένεια και κυρίως στον Δούκα και στη Μυρσίνη. Ο εισαγγελέας με τη σειρά του θα συμμαχήσει με τον Λάμπρο, προκειμένου να βγάλει όλα τα άπλυτα του αξιομίσητου Βόσκαρη στη φόρα!

Δείτε ακόμα:  Άγριες Μέλισσες: Μία απόφαση αλλάζει τη ζωή τους για πάντα – Η αλήθεια και το αντάλλαγμα

Προβλήματα όμως θα έχει και η σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας. Ο Μιλτιάδης έχει πια συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι δαιμονισμένος, αλλά παρόλο που θα ακολουθήσει νέα αγωγή, δεν θα καταφέρει να γλιτώσει εύκολα από τους δαίμονες που τον κατατρέχουν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κλονιστεί συθέμελα η σχέση του με τη Βιολέτα και να χωρίσουν. Τώρα αν ο χωρισμός θα κρατήσει για πολύ, είναι κάτι που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια…

Δείτε ακόμα:  MasterChef Spoiler: Διπλή αποχώρηση από τον διαγωνισμό - Ποιοι παίκτες φεύγουν!

znews.gr