Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αναβρασμός στο σπίτι των Σεβαστών – Σύγκρουση Δούκα και Νικηφόρου

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται με συνταρακτικές εξελίξεις και κόντρες στην οικογένεια του Δούκα, μετά την επιστροφή του στο Διαφάνι. Στο Διαφάνι και στο σπίτι τωνΣεβαστών, επικρατεί αναβρασμός με την είδηση της απόδρασης της Ελένης.

Ο Δούκας ζητά απ’ όλους να επιστραφεί στα χέρια του η περιουσία κι αυτήν τη φορά επίσημα. Θα υπογράψει ο Νικηφόρος ή θα φτάσει στα όριά της τη σύγκρουση με τον πατέρα του; Το μυστικό του Μελέτη και του Κωνσταντή, για τις παράνομες δραστηριότητές τους, θα αποκαλυφθεί από κάποιον που μπορεί να τους δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Δείτε ακόμα:  Ξέσπασε η Μάρω Κοντού: «Με έβριζαν και με κατηγορούσαν! Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά...» (Video)

Ο Δούκας καταρρακώνεται καθώς βλέπει πως ο γιος του έχει στραφεί για τα καλά εναντίον του. Η Μυρσίνη, όμως, έρχεται να τον εμψυχώσει και να του δώσει μια λύση στο πρόβλημα. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κρατήσει κι αυτός τα χωράφια του και κατεβαίνει με τον Μελέτη στην Αθήνα για δουλειές. Εκεί, θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Ο Δούκας αποφασίζει ν’ ακολουθήσει τη συμβουλή της Μυρσίνης και αλλάζει στρατηγική απέναντι στον Νικηφόρο.

Δείτε ακόμα:  Νατάσα Θεοδωρίδου: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης της έγραψε και δεύτερο τραγούδι23

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κατηγορούν ανοιχτά τη Μυρσίνη και τον Δούκα ότι εκείνοι έβαλαν τον Βόσκαρη να βασανίσει την Ελένη στη φυλακή. Ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις ευθύνες του. Έχει πει όμως την τελευταία του κουβέντα;

enikos.gr