Άγριες Μέλισσες spoiler: Δούκας και Μυρσίνη φεύγουν από το Διαφάνι! Ποιος ο νέος…Δούκας που θα μισήσει το χωριό;

Οι εξελίξεις τρέχουν στις Άγριες Μέλισσες και η αλήθεια είναι ότι είναι καταιγιστικές και προσπαθούμε να τις προλάβουμε και εμείς. Η καλύτερη σειρά της Ελληνικής τηλεόρασης την τελευταία 10ετία φέρνει μεγάλες αλλαγές και εκπλήξεις!

Ήδη γνωρίζουμε ότι στον τρίτο κύκλο της σειράς οι ιστορίες των ηρώων μας θα διαδραματίζονται στην περίοδο της Χούντας και ότι εκτός απο τον Αλέξη Γραμματικό (Σπύρος Σταμούλης) τον οποίο και δολοφόνησε ο Αχιλλέας Μεγαρίτης (Στάθης Κόϊκας ), δύο ακόμα ήρωες δεν πρόκειται να συνεχίσουν να υπάρχουν.

Δείτε ακόμα:  Άγριες Μέλισσες: Οι νέες σχέσεις που προκαλούν πολλές ανατροπές

Πρόκειται για τον Μιλτιάδη (Γιώργος Γάλλος) και την Ανέτ ( Κάτια Δανδουλάκη ) οι οποίοι θα είναι τα επόμενα θύματα στις Άγριες Μέλισσες.

Το σπίτι του Δούκα έχει κυριολεκτικά διαλύσει και ο μόνος άνθρωπος που του έχει απομείνει είναι η Μυρσίνη.

Η διαρροή θέλει το ζευγάρι να μετακομίζει απο το Διαφάνι, στο σπίτι τους στην Λάρισα, αφού πλέον το κλίμα δεν τους σηκώνει στο χωριό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παραμένει ο άρχοντας του κάμπου.

Δείτε ακόμα:  Έξαλλη η Δανδουλάκη! Να βρούμε κοινό σημείο πλεύσης με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για Πέτρο Φιλιππίδη; Δεν υπάρχει..."

Έναν τίτλο όμως που θα διεκδικήσει με άλλον τρόπο πολύ πιο μισητό όπως φαίνεται ένας νέος χαρακτήρας ο οποίος έρχεται στο Διαφάνι και φέρνει την καταστροφή, αφού είναι άνθρωπος της Χούντας και αναμένεται να προκαλέσει τρομερές αντιδράσεις.

Η έκπληξη είναι ότι στον ρόλο αυτό θα δούμε τον πολύ καλό ηθοποιό Αιμίλιο Χειλάκη ο οποίος θα είναι το νέο κεντρικό πρόσωπο του κακού την επόμενη σεζόν.

tvfreaks.gr