«Άγριες Μέλισσες» – spoiler: Η εξαφάνιση που θα συγκλονίσει το Διαφάνι

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» η Ελένη σε μία συγκλονιστική σκηνή αποχαιρετά την Φωτεινή.

«Ήσουν για σένα η μάνα μου», της λέει και πέφτει στην αγκαλιά της. Αυτή θα είναι η τελευταία τους συνάντηση πριν η Φωτεινή χάσει τη ζωή της από τις σφαίρες των χωροφυλάκων.

Η αποφυλάκιση της Ελένης και η επιστροφή της στο χωριό ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων και οργή στην οικογένεια των Σεβαστών. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στο Πρωινό, ο Λάμπρος νιώθει ανακούφιση που η Ελένη είναι επιτέλους ελεύθερη ωστόσο έχει κάποια ερωτηματικά που τον βασανίζουν σχετικά με τα όσα πέρασε η αγαπημένη του στην φυλακή .

Δείτε ακόμα:  Βαρύ πένθος για την Μπέττυ και την Ματθίλδη Μαγγίρα

Στο αρχοντικό της οικογένειας των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός, ένταση και οργή για την Ελένη που είναι ελεύθερη και κυκλοφορεί στο χωριό. Η Ασημίνα νιώθει χαρά και ικανοποίηση που δόθηκε χάρη στην αδελφή της και επιτέλους επέστρεψε η Ελένη στο Διαφάνι. Ο Δούκας με τον Μελέτη συναντούν την Ελένη και της θέτουν τελεσίγραφο και της ζητούν να φύγει από το χωριό δίνοντας της μία διορία λίγων ωρών. Η μεγάλη αδελφή Σταμίρη αρνείται και ξεσπά ένας νέος πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Δείτε ακόμα:  Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 14χρονης

Μία εξαφάνιση μυστήριο θα συγκλονίσει το Διαφάνι, όταν θα χαθεί ο μικρός Σέργιος Σεβαστός. Ο γιος της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα εξαφανιστεί με τους Σεβαστούς να φτάνουν στο σημείο να κατηγορούν την Ελένη ως υπαίτια για την εξαφάνιση του μικρού αγοριού. Βέβαια, η Λενιώ σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται στην συγκεκριμένη εξαφάνιση ωστόσο θα προσπαθήσει να βοηθήσει στον εντοπισμό για την εύρεση του παιδιού.

diavaseto.gr