Άγριες Μέλισσες: Το χαστούκι της Μυρσίνης στον Δούκα ανατρέπει πολλά

Οι Άγριες Μέλισσες μπαίνουν απόψε στην τελική ευθεία για το 2020, με ένα επεισόδιο που θα φέρει σημαντικές ανατροπές στις ισορροπίες των σχέσεων των ηρώων. Μία από αυτές αφορά στην Μυρσίνη και τον Δούκα.

Η κ. Σεβαστού μαθαίνει πως ο άνδρας της έκανε φονιά και τον μεγάλο της γιο, τον Σέργιο και αυτό δεν πρόκειται να του το συγχωρήσει. Στην επίμαχη σκηνή, η οποία προβλήθηκε στο Πρωινό, η Μυρσίνη ρίχνει χαστούκι στον Δούκα και από αυτό το σημείο η σχέση τους αλλάζει για πάντα.

Δείτε ακόμα:  Survivor! Καταπέλτης ο Παπαδόπουλος: «Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας μοντέρνος καραγκιόζης» (video)

Η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να της κάνει πόλεμο νεύρων. Ο Λάμπρος προσπαθεί να τη βοηθήσει αλλά ο Γραμματικός του ξεκαθαρίζει πως δεν είναι τόσο απλό. Ο Προύσαλης, βλέποντας το παιχνίδι του Βόσκαρη, φτάνει στα όριά του και παραιτείται. Το χωριό αναστατώνεται, αλλά ο Νέστορας γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος και δεν το δέχεται.

Ο Κωνσταντής με τον Μελέτη είναι καχύποπτοι απέναντι στον Λια που επιμένει να κάνουν τη δουλειά μαζί. Με τις διαβεβαιώσεις του Θέμελη, αποφασίζουν να προχωρήσουν. Ο Νικηφόρος βάζει τον Σωτήρη να παρακολουθεί κρυφά την Ασημίνα ενώ ο Γραμματικός ζητά από την Πηνελόπη να παντρευτούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η Ουρανία επιβεβαιώνει τις υποψίες της για την Ασημίνα και τον Μπάμπη. Ποια θα είναι αντίδρασή της μπροστά σε μια σχέση που θα προκαλέσει φουρτούνες στις Άγριες Μέλισσες;

Δείτε ακόμα:  Survivor spoiler 5/5: Βγήκαν τα αποτελέσματα! Έχουμε αποχώρηση! Αυτός ο παίκτης βρίσκεται ήδη ξενοδοχείο (video)

zappit.gr