«Άγριες Μέλισσες»: Το σεναριακό… λάθος που λίγοι κατάλαβαν (βίντεο)

Συνεχίζουν να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό οι «Άγριες Μέλισσες» για δεύτερη σερί χρονιά.

Η σειρά βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο σε όλα τα μέτωπα, με την απόδραση της Ελένης από τη φυλακή, την πανηγυρική αθώωση του Δούκα για την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης και οι ζωές όλων ανατρέπονται.

Αναφορικά με τον Δούκα Σεβαστό, τον οποίο υποδύεται με τεράστια επιτυχία ο Λεωνίδας Κακούρης, πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του καθώς έπαθε έμφραγμα και σώθηκε χάρις στην Ασημίνα που του παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε ακόμα:  «The Bachelor»: Εμφανίστηκε στον Αλέξη Παππά χωρίς… εσώρουχο (φωτό)

Οι «Άγριες Μέλισσες» όπως είπαμε έχουν κερδίσει από πέρσι το… στοίχημα της τηλεθέασης. Όμως στο επεισόδιο 41 του Β’ κύκλου που προβλήθηκε τη Δευτέρα (9/11) υπήρξε ένα σεναριακό λάθος και παράλληλα ιατρικό. Ποιο ήταν αυτό;

Όπως είπαμε ο Δούκας υπέστη έμφραγμα. Και όμως η οικονόμος του σπιτιού του η Αγορίτσα, του ανέφερε ότι του ετοίμασε για πρωϊνό τηγανητά αυγά και λουκάνικα. Κάτι που απαγορεύεται ιατρικά σε άνθρωπο που έχει περάσει τέτοιο πρόβλημα υγείας.

Δείτε ακόμα:  Ο Γιώργος Παπαδάκης έπαθε «Σκορδίτιδα». Τα νεύρα για τα νούμερα και…οι φωνές

Λάθος που φυσικά και δεν χαλάει την καλή εικόνα της σειράς από όλους τους συντελεστές, όμως ήταν ένα λάθος που βέβαια πολλοί είδαν, αλλά λίγοι πρόσεξαν…

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο στο 22:45