Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ενεπλάκησαν μαθητές από το σχολείο του Μάκη που αυτοκτόνησε – 5 συλλήψεις

Στο Γυμνάσιο όπου φοιτούσε ο 14χρονος Μάκης ήταν μαθητές οι ανήλικοι που συμμετείχαν στην άγρια συμπλοκή με τραυματίες στο άλσος Βεΐκου. Κατά τις πρώτες πληροφορίες η συμπλοκή έγινε για ένα βίντεο που αφορούσε κοπέλα.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις ανηλίκων, οι οποίοι είχαν πάει στο άλσος σχολική εκδρομή. Στην κατοχή ενός εκ των πέντε βρέθηκε μαχαίρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν παρέες μαθητών από διαφορετικά σχολεία (το ένα από τα δύο είναι το σχολείο του 14χρονου Μάκη), που είχαν πάει σχολική εκδρομή στο άλσος, αρχικά τσακώθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο όταν κάποιοι από τους ανηλίκους έβγαλαν αιχμηρά αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν μαθητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείο όπου βρίσκονταν οι ανήλικοι για αρκετή ώρα μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Η Αστυνομία ενημερώθηκε από αυτόπτες μάρτυρες. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν εκεί προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις ανηλίκων.

Δείτε ακόμα:  Ραντεβού για ξεκαθάρισμα πίσω από τη φονική συμπλοκή - «Χρεωμένο» ως καρφί είχαν οι εμπλεκόμενοι τον νεκρό

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Γαλατσίου, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά δύο μαθητές.