Άγριο παρασκήνιο στον Alpha με την Ελένη: Της κάνουν ψυχολογικό πόλεμο! Πως και γιατί την εκδικούνται οι Βαρδινογιάννηδες

Η καρφάρα είχε σίγουρα αποδέκτη που δεν είναι άλλος από τη νέα διοίκηση του Alpha. Επιτυχία, είπε στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη, είναι να αποφασίζεις εσύ μετά από μια μεγάλη καριέρα, πότε θα βάλεις άνω τελεία ή τελεία…

Είναι γεγονός πως αυτές τις μέρες υπάρχει ένα άγριο παρασκήνιο σχετικά με την παραμονή ή όχι της παρουσιάστριας στον Alpha αφού από την πλευρά του καναλιού δεν διαφαίνεται κάποια ιδιαίτερη διάθεση να την κρατήσει στο δυναμικό του.

Οι πληροφορίες λένε πως οι νέοι διοικούντες που φυσικά εκπροσωπούν τους νέους ιδιοκτήτες, δηλαδή, την οικογένεια Βαρδινογιάννη, έχουν λάβει εντολή να αντιμετωπίσουν την Ελένη όπως αντιμετώπισαν την Βίκυ Χατζηβασιλείου. Να της κάνουν, δηλαδή, ψυχολογικό πόλεμο με μια πρόταση που από μόνη της θα την οδηγήσει στην έξοδο. Πιο συγκεκριμένα, θα της προτείνουν μονοετές συμβόλαιο, περικοπή του μισθού της κατά 70% αλλά και μια εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή απέναντι στα «θηρία» των Άγριων Μελισσών και του GNTM.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα στελέχη των Βαρδινογιάννηδων βρήκαν και μια ευκαιρία να την εκδικηθούν επειδή τα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Ματέο Παντζόπουλο, έστελνε εξώδικα στο STAR, κανάλι επίσης ιδιοκτησίας τους, απαιτώντας να μην προβάλλουν τίποτα που να αφορά την προσωπική της ζωή.

Πηγή: patkiout.gr