Άγριο πέσιμο Παπανώτα που σχολίασε την ηλικία Μαρίας Σολωμού

Δεν ξανάγινε! O Mente Fuerte αποθέωσε τη Μαρία Σολωμού σε συνέντευξη που παραχώρησε… στην ίδια! Παράλληλα «κατακεραύνωσε» τον Δημήτρη Παπανώτα επειδή είχε αφήσει αιχμές στον αέρα του «Happy Day» για την ηλικία της ηθοποιού, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς πως είναι… μεγαλοκοπέλα!

Ο ράπερ Mente Fuerte κάθισε απέναντι από τη Μαρία στο τελευταίο της podcast και μίλησαν αρχικά για τον δίσκο του «Amantes Amentes», το εξώφυλλο του οποίου κοσμεί μια κοινή φωτογραφία τους, όπου η Σολωμού εμφανίζεται topless και ο ράπερ τής καλύπτει το στήθος με το χέρι του.

Οι δυο τους, αφού συζήτησαν τα επαγγελματικά του καλλιτέχνη, έφτασαν και σε πιο προσωπικά θέματα και κυρίως αναφέρθηκαν στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. Φήμες που δεν έχουν ούτε επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει. Μπορεί η Μαρία να έχει τονίσει πολλάκις σε συνεντεύξεις της πως δεν θα μιλήσει ποτέ ξανά για τα ερωτικά της, αλλά τελικά το έκανε και μάλιστα σε δική της εκπομπή με τον φημολογούμενο σύντροφό της. Μη φανταστείτε όμως ότι προχώρησε σε αποκαλύψεις. Αλλωστε, το μυστήριο… πουλάει! «Αυτά τα τραγούδια που έχει μέσα ο δίσκος σου…» άρχισε να λέει η Μαρία Σολωμού, με τον ράπερ να απαντά: «Τα έχω γράψει όλα για σένα, αγάπη μου».

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να απαντήσει στον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος είχε σχολιάσει την ηλικία της ηθοποιού, δείχνοντας την τάση να την υπερασπιστεί. «Εκανα ένα story και είπα για τον Παπανώτα, αυτόν τον man εκεί, ο Θεός να τον κάνει κύριο, που σε είπε γριά και ότι δεν είσαι κορίτσι. Μπορώ να απαντήσω επίσημα; Είσαι κορίτσαρος! Κι αν είχαμε σχέση ή όχι, είναι δικό μας πρόβλημα. Θα ήταν τιμή μου να σε κυκλοφορούσα παντού, κοριτσάρα μου, και σίγουρα δεν θα με ένοιαζε τι θα πει ο κυριούλης αυτός. Είναι λάθος να μιλάς για μια γυναίκα έτσι» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.