Άγριος καυγάς Χατζηνικολάου και ξέσπασμα on air: “Είστε σοβαρός; Εγώ δεν γλείφω κανέναν”!

Δεν έχει σημασία αν τον συμπαθείς ή τον αντιπαθείς. Αν τον θεωρείς υπόδειγμα δημοσιογράφου ή έναν από τους λόγους που ο συγκεκριμένος κλάδος δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην κοινή γνώμη.
Ανεξαρτήτως της γνώμης που μπορεί να έχει κανείς, είναι αναμφισβήτητο ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ενδεχομένως η πιο χαρακτηριστική φυσιογνωμία των ελληνικών ΜΜΕ.

Ανάμεσα λοιπόν στις εκατοντάδες εκπομπές που έχει κάνει στην καριέρα του υπάρχουν και κάποιες (μειοψηφία είναι η αλήθεια) στις οποίες οι τόνοι ανέβηκαν.

Και ανάμεσα στους χιλιάδες καλεσμένους που έχει φιλοξενήσει σε πάνελ, υπάρχουν και κάποιοι με τους οποίους «αρπάχτηκε» (σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό).

Δείτε ακόμα:  Έλενα Γκρέκου: «Γνωστός τραγουδιστής με κόλλησε στον τοίχο»

Αξέχαστος για παράδειγμα έχει μείνει ο καυγάς του με τον Φίλης!

Από την αρχή φάνηκε ότι θα ανέβουν οι τόνοι. Όχι μόνο επειδή ήταν ο Φίλης στο πάνελ (και σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σχεδόν αναπόφευκτο), αλλά επειδή ο Χατζηνικολάου είχε αρχίσει να στραβώνει από την πρώτη του σχεδόν ατάκα. Ξινίζοντας λοιπόν όταν άκουσε για «μιντιακό σύστημα» (στην κουβέντα που γινόταν περί πανεπιστημίων), άρχισε προοδευτικά να «φορτώνει». Και κατέληξε να διαπληκτίζεται μαζί του μιλώντας, ανάμεσα σε άλλα, για «νέα συριζέικα κόλπα».

Δείτε ακόμα:  Αποχώρησε ξαφνικά η Νάταλι Κάκκαβα από την εκπομπή – Βούρκωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

sportdog.gr