Άγριος καβγάς Μαρκόπουλου και Σβέρκου: «Είσαι περιφερόμενο fake news» – «Αστείε, ντροπή» (βίντεο)

Ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος και ο διευθυντής του avgi.gr, Νίκος Σβέρκος τσακώθηκαν άγρια στον αέρα του ΣΚΑΙ, ενώ συζητούσαν για τη διαδικασία του εμβολιασμού. Η αναφορά του Νίκου Σβέρκου στο μήνυμα του Πρωθυπουργού για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή.

«Έκανε πάρα πολύ κακή εντύπωση το γεγονός ότι ο κύριος Μητσοτάκης ουσιαστικά κατηγόρησε όσους πέθαναν επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί. Ήταν μια πολύ ατυχής έκφραση, αυτό μπορώ να πω τουλάχιστον» ανέφερε ο Νίκος Σβέρκος.

“Πρέπει να περάσουμε και κάποια μηνύματα στον κόσμο” ανταπάντησε ο βουλευτής της ΝΔ. “Από τον κ. Σβέρκο δεν ακούω ένα σωστό μήνυμα” πρόσθεσε. “Τι μήνυμα ακούτε; Γιατί βάζετε τώρα προσωπικό θέμα” είπε ο δημοσιογράφος. “Επιμένετε να βάζετε λόγια στο στόμα του Πρωθυπουργού, τα οποία ουδέποτε είπα και ουσιαστικά με έμμεσο τρόπο βάζετε αστερίσκους στη διαδικασία του εμβολιασμού. Εντάξει κύριε Σβέρκο μην μιλάτε εσείς για ντροπή! Βάζετε αστερίσκους με τον τρόπο σας και εσείς και πολλοί συνάδελφοί σας από τον ΣΥΡΙΖΑ” είπε ο βουλευτής για να του απαντήσει ο δημοσιογράφος ότι είναι ντροπή.

Στη συνέχεια η ένταση συνεχίστηκε και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: 2.338 νέα κρούσματα - 31 νέοι θάνατοι και 343 οι διασωληνωμένοι

Σβέρκος: Να ανακαλέσετε αμέσως είπα. Δεν ντρέπεσαι!

Μαρκόπουλος: Εσείς να ντρέπεστε που βάζετε λόγια στο στόμα του Πρωθυπουργού. Ντροπή σας! Δημοσιογράφος είστε ή κομματικό στέλεχος; Αλλοιώνετε ως δημοσιογράφος αυτά που είπε ο Πρωθυπουργός; Δεν ντέπεστε;

Σβέρκος: Να ανακαλέσει αμέσως!

Μαρκόπουλος: Να ντρέπεστε!

Σβέρκος: Εσύ να ντρέπεσαι!

Μαρκόπουλος: Αυτό που κάνεις είναι ντροπή. Αλλοιώνεις αυτά που είπε. Τι λες να μην εμβολιαστεί ο κόσμος; Γιατί βάζεις αμφιβολία στον κόσμο; Είσαι ένα περιφερόμενο fake news. Αυτό είσαι μόνο! Κομματικό στέλεχος! Άντε τώρα! Έλα φύγε!

Δείτε ακόμα:  Αγωγή-μαμούθ του Μπόμπολα κατά του Βενιάμη για απάτη - Ζητά αποζημίωση 28 εκατ. ευρώ!

Σβέρκος: Νέα γυναίκα πέθανε. Να βρούμε εμβόλια να εμβολιαστεί ο κόσμος. Δεν έχει εμβολιαστεί κανένας.

Μαρκόπουλος: Πάρε τα Fake news και φύγε! Παραχαράσσεις δηλώσεις! Είσαι απαράδεκτος! Ντροπή σου!

Σβέρκος: Ντροπή δική σου!

Μαρκόπουλος: Είσαι κομματικό στέλεχος και μιλάς. Τι δημοσιογράφος είσαι; Πού δημοσιογραφείς;

enikos.gr