Αγριος τσακωμός των δικηγόρων Φιλιππίδη και Δροσάκη – Αποχώρησε η Εδρα, μπήκε η Αστυνομία!

Μεγάλη ένταση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς οι δικηγόροι των δύο πλευρών ήρθαν σε ευθεία αντιπαράθεση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η Εδρα και να εισβάλει η Αστυνομία για να επιβάλει την τάξη.

Αφορμή στάθηκε η ατάκα του δικηγόρου του Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλου κατά την εξέταση της Ελένης Δροσάκη, περί «ερωτόλογων» που έστελνε ο Φιλιππίδης στην ηθοποιό. Εκεί ήρθε η έκρηξη του δικηγόρου της κυρίας Δροσάκη, Χάρη Σαλούστρου, ο οποίος είπε ότι η άλλη πλευρά διαστρεβλώνει συνεχώς τα γεγονότα, και ήταν προστυχόλογα όλα αυτά που έστελνε ο Φιλιππίδης στην καταγγέλλουσα.

Οι δύο δικηγόροι άρχισαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλον με προσωπικούς χαρακτηρισμούς, χτυπώντας τα χέρια τους στα έδρανα, με την Εδρα να διακόπτει τη διαδικασία και να αποχωρεί από την αίθουσα. Εκείνη τη στιγμή εισέβαλε η Αστυνομία για να επιβάλει την τάξη και να συνεχιστεί η δίκη. Ο κ. Δημητρακόπουλος σε έξαλλη κατάσταση απειλούσε ότι αν δεν πάρει πίσω τα λόγια του ο κ. Σαλούστρος θα ζητήσει από το δικαστήριο τη σύλληψή του.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.