Αιμίλιος Χειλάκης: «Έχω απέχθεια για τον ρόλο μου στις Άγριες Μέλισσες»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης την Τρίτη 15/2 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την επιστροφή του στην τηλεόραση, για τον ρόλο του ως Ακύλας στις Άγριες Μέλισσες ενώ αποκάλυψε πως τον «απεχθάνεται».

«Ο Ακύλας πουλάει μία ακραία ιδεολογία για να μπορέσει να ψαρέψει σε θολά νερά την «συντηρητική ασφάλεια» των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα του για να πάρει τα δημόσια έργα. Η γυναίκα και τα παιδιά του τού ανήκουν, έτσι νιώθει. Είναι από τους χαρακτήρες που έχω δουλέψει με ιδιαίτερη προσοχή, γιατί είναι από τους ανθρώπους που ξέρω, που έχω γνωρίσει, τους σιχαίνομαι βαθιά. Επειδή γνωρίζω με τι διαφωνώ μαζί τους έχω επικεντρωθεί και αυτό σας δείχνω στη σειρά. Όταν ξέρεις με τι διαφωνείς και το έχεις ονομάσει, είναι καθαρό», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ο κόσμος είναι θυμωμένος, γιατί η κρίση είναι δεκαετής και διετής ο αποκλεισμός από τον κορωνοϊό. Ο θυμός είναι δύσκολος να τον διαχειριστείς. Πολλές φορές έχω πιάσει ανθρώπους να είναι τοξικοί και στο θετικό και στο αρνητικό. Νομίζω πως πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα, ότι κακό και ότι στραβό συμβαίνει, και να το κοιτάξουμε αργότερα. Καλό θα ήταν να μην προκαλούμε την τοξικότητα των άλλων, γιατί είναι έτοιμη να εκχυθεί», πρόσθεσε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Απέφευγα τις εκπομπές όπως ο διάολος το λιβάνι. Φοβόμουν πως θα βγει προς τα έξω για μένα η εικόνα του όμορφου. Ακόμα και τα λεφτά που έβγαλα από τη φωνή μου, τις διαφημίσεις, τα έκανα θέατρο. Κάποιοι πληρώθηκαν, τεχνικοί, ηθοποιοί, συντελεστές, μουσικοί, σκηνογράφοι… Ξέρω καλά πως ο επαγγελματίας ο σωστός μπορεί να πει την ιστορία του και να είναι συνεπής», κατέληξε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.