Ακαδημία Shotokan Karate Ραφήνας: Από Δευτέρα 2/9 ξεκινάμε δυναμικά τη χρονιά

Άλλη μια χρονιά ξεκινά από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου για την Ακαδημία Shotokan Karate Ραφήνας. Μετά από ένα αναγκαίο “διάλειμμα” λόγω διακοπών για να ξεκουραστούμε, επανερχόμαστε δυναμικά για άλλη μια σεζόν με στόχο να πάει καλά όπως η προηγούμενη.

Σκοπός της Ακαδημίας Shotokan Karate Ραφήνας άλλωστε είναι η ανάπτυξη, καλλιέργεια και διάδοση του Shotokan Karate, με την πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση και άθληση παιδιών και ενηλίκων. Μέσω του αθλητισμού και του φίλαθλου πνεύματος , αποκτώνται και τελειοποιούνται ορισμένα φυσικά χαρακτηριστικά και ικανότητες, δημιουργώντας άτομα ισχυρού χαρακτήρα , με πειθαρχία και σεβασμό.

Δείτε ακόμα:  Γνωστό μοντέλο καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια στην Τουρκία! (φωτό)

Ελάτε κι εσείς με την καθοδήγηση του δασκάλου-εκπαιδευτή Γιάννη Μαθιόζογλου 3o DΑΝ S.Κ.Ι.F.-EΛ.O.K, τα παιδιά μαθαίνουν όχι μόνο τα μυστικά του Shotokan Karate, αλλά παίρνουν πολλά εφόδια για την ζωή τους.

Η Ακαδημία μας που βρίσκεται στη Ραφήνα και επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως διαθέτει εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις, αποδυτήρια, ιατρείο και το πιο ιδανικό περιβάλλον για τους αθλητές.

Νέα Τμήματα: Παιδιών-Εφήβων-ΕνηλίκωνΈναρξη προπονήσεων 2 ΣεπτεμβρίουΠληροφορίες καθημερινά 18:00-21:00

Gepostet von Ακαδημία Shotokan Karate Ραφήνας am Montag, 19. August 2019

Νέα Τμήματα: Παιδιών-Εφήβων-Ενηλίκων
Έναρξη προπονήσεων 2 Σεπτεμβρίου
Πληροφορίες καθημερινά 18:00-21:00

Δείτε ακόμα:  Την απόκτηση του 17χρονου Παύλου Παντελίδη, ανακοίνωσε η Θύελλα Ραφήνας

Tηλ. 694 872 6721

Εθνικής Αντιστάσεως & Σωτηρίου Κανσού, Ραφήνα.