Ακυρώθηκε συναυλία στην Πάτρα, λόγω ονόματος της μπάντας

Eνα πρωτοφανές περιστατικό καταγγέλλουν οι υπεύθυνοι παραγωγής μιας metal συναυλίας στην Πάτρα με το διεθνούς φήμης ελληνικό συγκρότημα Rotting Christ.

Η εταιρεία, GG Events, πίσω από το event της ελληνικήςμπάντας καταγγέλλει μέσω ανάρτησής της στο facebook πως η Μητρόπολη Πάτρας άσκησε πιέσεις προκειμένου να ακυρωθεί η προγραμματισμένη για την Παρασκευή συναυλία τους.

Οι Rotting Christ, είναι μια μπάντα, που είναι η πιο «εξαγώγιμη» ελληνική μουσική πρόταση που έχει βγάλει η ροκ σκηνή στην χώρα μας. Στα 31 χρόνια που είναι ενεργή, έχει πραγματοποιήσει περισσότερα από 1000 live ανά τον κόσμο, έχει παίξει στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ παγκοσμίως και χαίρει μεγάλης εκτίμησης από το metal παγκόσμιο κοινό, που κατακλύζει όλους τους χώρους που δίνουν συναυλίες. Ενδεικτικά, έχουν παίξει σε χώρες όπως η Γερμανία, η Αγγλία, η Γαλλία, η Μολδαβία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Τουρκία, η Ρωσία, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, το Μεξικό, η Ινδία, το Περού, η Κολομβία, η Ιαπωνία και η Βραζιλία.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση: «Ο Δήμος Πάτρας θεώρησε σωστό να αθετήσει τη συμφωνία με την εταιρεία μας για τη διάθεση του χώρου Αίγλη και να μην μας παραχωρήσει την αίθουσα για το live της Παρασκευής, παρόλο που είχε ήδη κατατεθεί το ενοίκιο του χώρου. Ως δικαιολογία πρόβαλαν ότι έχει χαλάσει ο ηλεκτρολογικός πίνακας της αίθουσας και δεν διορθώνεται. Παρόλα αυτά η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στις 16/03 θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα!», σημειώνει η εταιρία παραγωγής.

«Οπως πληροφορηθήκαμε από τα πατρινά ΜΜΕ και από άτομα που εργάζονται στο δήμο, άτομα της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών πίεσαν το Δήμο να ακυρώσει το event και να μην μας παραχωρήσει την Αίγλη λόγω του υβριστικού και καλά ονόματος της μπάντας προς το πρόσωπο του Ιησού. Ο καθόλα κομμουνιστικός Δήμος μας θεώρησε καλύτερο να αθετήσει τη συμφωνία του και να μας ενημερώσει 2 μέρες πριν την εκδήλωση και αφού είχαμε ήδη μπει σε αρκετά έξοδα ότι δεν μας παραχωρεί την αίθουσα. Είναι γεγονός ότι ζούμε μεσαιωνικές στιγμές….! Κόντρα λοιπόν στο νέο μεσαίωνα και στις οπισθοδρομικές τακτικές εμείς θα πραγματοποιήσουμε το live μας στο χώρο METROPOLIS», προσθέτει η μπάντα Rotting Christ.

ethnos.gr

Διαβάστε επίσης