Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο λίγους μήνες πριν πεθάνει (βίντεο)

Άλλο ένα ηχητικό ντοκουμέντο του Άκη Τσοχατζόπουλου είδε το φως της δημοσιότητας, ένα από τα πολλά του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο κατηγορεί -πιθανόν- μία ξαδέρφη του, κάτι που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, φανερά καταβεβλημένος, λίγους μήνες πριν πεθάνει, ήθελε να εξηγήσει ποιους και γιατί αποκληρώνει στις διαθήκες, τόσο σε αυτή που άνοιξε όσο και στις επόμενες που θα ακολουθήσουν.

«Είχε βάλει σκοπό να με κυνηγήσει. Να με διαβάλει, να με υπονομεύσει και να καταστρέψει. Γι΄αυτό κέρδισε την απόρριψη, την καταδίκη και την καταγγελία απ’ όλους» λέει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Ίσως να αναφέρεται στην ξαδέρφη του, ίσως και όχι, ίσως να αναφέρεται και σε πιο συγγενικό του πρόσωπο» λέει ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτης, Νίκος Αλεξανδρής. «Εικάζουμε ότι αν δεν τα λέει για την ξαδέρφη του, τα λέει για τα παιδιά του τα ίδια» είπε ο Γιώργος Λιάγκας. «Ας μην βιαστούμε. Και οι τρεις διαθήκες δεν θα αφήσουν αμφιβολία ότι ζούσε, όπως είχε πει, χάρη στις προσπάθειες της γυναίκας του και του γιου του» είπε ο δικηγόρος.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.