Ακόμα ένα ατύχημα στην Λ. Αθηνών – Σουνίου – «Κόλαση» από εκατομμύρια κομμάτια σπασμένων τζαμιών! (φωτό)

Τέλος δεν έχουν τα ατυχήματα στην πολύπαθη Αθηνών – Σουνίου με τους διερχόμενους πολίτες να κινδυνεύουν συνεχώς από τα πιο απίθανα περιστατικά.

Ήταν λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα της Παρασκευής όταν ο οδηγός ενός κατάφορτου με τζάμια φορτηγού έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα στο ύψος του Mohito, στη στροφή μετά τις τρύπες του Καραμανλή στο ρεύμα προς Λαγονήσι, οι τζαμαρίες να φύγουν από τη θέση τους και να σκορπιστούν στο οδόστρωμα.

Δείτε ακόμα:  Τζώρτζης Μονογυιός: Η σύζυγός του συνεχίζει να μη γνωρίζει ότι είναι νεκρός!

Ευτυχώς οι οδηγοί των διερχόμενων αυτοκινήτων δεν αιφνιδιάστηκαν και κατάφεραν να αποφύγουν τη… βροχή των γυαλιών που «πλημμύρισε» τον δρόμο.

Η άμεση επέμβαση της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κρωπίας ήταν σωτήρια για την αποφυγή ατυχημάτων.

Η Αθηνών – Σουνίου έκλεισε στο σημείο και ένα μηχάνημα του δήμου άρχισε να μαζεύει τα σπασμένα γυαλιά ενώ ένα όχημα της Πολιτικής Προστασίας και ένα της Πυροσβεστικής ανέλαβαν να πλύνουν το οδόστρωμα για να απομακρύνουν τα σπασμένα τζάμια που είχαν απομείνει.

Δείτε ακόμα:  Το 2023 η δημοπράτηση για την επέκταση της Αττικής Οδού προς Ραφήνα & Λαύριο

Όπως ήταν φυσικό για περίπου δύο ώρες δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα όμως με την άμεση παρέμβαση του δήμου και της Πυροσβεστικής αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και ο δρόμος άνοιξε λίγο μετά τις επτά και παραδόθηκε στην κυκλοφορία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του notioanatolika.gr από τις σημείο καθώς και τις προσπάθειες της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κρωπίας να παραδώσει ασφαλή τον δρόμο και πάλι στην κυκλοφορία: