Άκου πατέρα Τσιτσιπά

Έχεις καταφέρει ένα απίστευτο επίτευγμα με τον Στέφανο. Μόνο και μόνο που δεν άφησες να χαθεί το μοναδικό του ταλέντο, όπως χάνονται καθημερινά χιλιάδες άλλα, είναι αρκετό για εμάς που ξέρουμε τι εστί πρωταθλητισμός.

Οδήγησες το παιδί σου, σε ένα δρόμο που λίγοι επιλέγουν και λιγότεροι αντέχουν. Με πολύ πόνο, κλάμα, επιμονή και θέληση, στερώντας του παράλληλα ότι εκατομμύρια άλλα παιδιά έκαναν στην ηλικία του. Ταυτόχρονα όμως, κατάφερες να τον κάνεις να κερδίσει, ότι απειροελάχιστα παιδιά μπορούν σε όλο το κόσμο και φυσικά δεν αναφέρομαι καθόλου στα χρήματα!

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Ρεάλ με κάλυψη στη Βαρκελώνη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους σε υψηλή απόδοση

Τον έκανες να αποδέχεται την ήττα του, να κατανοεί την αποτυχία, να μοχθεί για την νίκη και να απολαμβάνει την στιγμή.

Προσπάθησες, έχοντας φυσικά την οικονομική δυνατότητα, κάτι που δεν έχουν όλοι… αλλά δεν είναι καθόλου κατακριτέο, να του δώσεις όλα αυτά τα εφόδια σε ένα ακριβό άθλημα, που θα τον έφταναν στη κορυφή του αθλήματος και μπράβο σου για αυτό!

Ήσουν δίπλα του σε κάθε στιγμή, καλή, κακή, μικρή, μεγάλη.

Δείτε ακόμα:  Βασ. Σπαντούρος για Πετρούνια: Άντε λιθοβολήστε τον τώρα!!!

Είσαι ένας πατέρας πρότυπο, όχι μόνο για το τι κατάφερες με το παιδί σου αλλά περισσότερο για το ότι είσαι συνέχεια δίπλα του. Ο τρόπος που σε κοιτάει και τον κοιτάς σε κάθε αγώνα και μαρτυρούν τα τηλεοπτικά καρέ, λέει τα πάντα!

Όταν λοιπόν έχεις κάνει ο΄τι έχεις κάνει, κατάλαβε πως και αυτός ένα παιδί είναι ακόμα και μάλιστα ένα παιδί το οποίο κοιτάει τον κόσμο από ψηλά… και μερικές φορές λέει και καμιά χαζομάρα!

Δείτε ακόμα:  Με "αέρα" πέρασε από την Αρτέμιδα ο Παλληνιακός (4-1)

Μην τον δικαιολογείς και μην τον καλύπτεις… Τον πήγες τόσο ψηλά, που πλέον φαίνεται από παντού!!!

Άστον λοιπόν να νιώσει την κριτική και την οργή, σε μία εντελώς άστοχη και άκαιρη δήλωση του, για μία χώρα και ένα λαό, που μετά τα μνημόνια βιώνει ξανά τη πείνα, την ανεργία, την ανασφάλεια και την στέρηση της ελευθερίας του.

Βασίλης Σπαντούρος