Αλέξης Αλεξανδρής: Η ρατσιστική ανάρτηση, οι αντιδράσεις και η νέα απάντηση

Σάλος αντιδράσεων προκλήθηκε από την ανάρτηση που έκανε χθες, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Αλέξης Αλεξανδρής στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ειδικότερα, η ανάρτηση που έκανε ο Αλέξης Αλεξανδρής ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Σε ενοχλεί που τρώω χοιρινό εισβολέα; Άμα σου πω στα α…..α μου θα με πιστέψεις;… Άκου λοιπόν μ….α εισβολέα τι ενοχλεί εμένα…».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το εν λόγω κείμενο ήταν πολλές και, μεταξύ άλλων, που απάντησαν στον πρώην ποδοσφαιριστή, ήταν και ο Ολυμπιονίκης του τάε κβο ντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο οποίος έγραψε στο twitter πως «με πολύ μεγάλη λύπη διάβασα την δημοσίευση του Αλέκου Αλεξανδρή. Λύπη και στεναχώρια όχι λόγω του ωκεανού ιδεολογιών που μας χωρίζει, αλλά γιατί ένας άνθρωπος του αθλητισμού, έζησε και τελείωσε την καριέρα του χωρίς να μάθει την μεγαλύτερο μάθημα που μπορεί να του προσφέρει: κάτω από τις φανέλες και τα σορτσάκια, κάτω από τις φόρμες και τις αγωνιστικές στολές, είμαστε όλοι διαφορετικοί άνθρωποι που αυτές οι ίδιες οι φανέλες μας κάνουν μια οντότητα».

Δείτε την ανάρτηση:

Σήμερα, ο Αλέξης Αλεξανδρής, με νέα του ανάρτηση διευκρινίζει πως το χθεσινό κείμενο δεν γράφτηκε από τον ίδιο, κάνοντας παράλληλα κριτική στις αντιδράσεις που δέχτηκε.

protothema.gr