Ανάγκασαν τους σερβιτόρους να συνεχίσουν τη δουλειά ενώ υπήρχε πτώμα στις τουαλέτες

Μία εργαζόμενη σε χώρο της εστίασης περιγράφει τις άθλιες συνθήκες που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς στη δουλειά της. Όπως λέει η άσχημη συμπεριφορά πελατών, οι πολλές ώρες εργασίας και πολλά ακόμα που τείνουν να γίνουν χαρακτηριστικά του επαγγέλματος, μοιάζουν να ωχριούν σε αυτό που της συνέβη σε ένα εστιατόριο.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, η χρήστης που ονομάζεται μόνο ως «B», ανέλυσε μερικές από τις χειρότερες στιγμές της, στις οποίες περιλαμβάνεται και το γεγονός ότι αναγκάστηκε να συνεχίσει να εργάζεται ακόμη και όταν ένας πελάτης είχε μόλις πεθάνει.

Συνέχισα να σερβίρω

Εξήγησε ότι ο άνδρας πέθανε αφού πνίγηκε στο μπάνιο και ενώ η σύζυγός του σε κατάσταση πανικού ήταν «στα γόνατα ουρλιάζοντας και κλαίγοντας», το εστιατόριο παρέμεινε ανοιχτό.

«Συνεχίσαμε να σερβίρουμε τον κόσμο και όταν έβγαζαν το πτώμα του με τη σακούλα, εγώ πήγαινα το φαγητό στο τραπέζι 31» αφηγήθηκε η B.

@itsbritneybitch131 to be clear all of these stories are old & about my PAST jobs #serverlife #serviceindustryproblems #serviceindustry #alteredbrainchemistry #serverproblems ♬ original sound – b 🦋

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.