Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου ο Βασ. Πιστικίδης (φωτό & βίντεο)

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, ανακοίνωσε και επίσημα ο τ. Δήμαρχος και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Πιστικίδης, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Oceanis.

Ο κ. Πιστικίδης, αφού αρχικά παρουσίασε τα υπόλοιπα στελέχη του συνδυασμού του, τους κ.κ Μισοκοίλη, Παλπατζή, Χαχολάκη, Παροικάκη και την κα. Πούλη, που στάθηκαν δίπλα του καθ’ όλη την διάρκεια της συνέντευξης τύπου (να σημειωθεί πως οι κυρίες Λάμπρου και Μάρκου – Ρούση, όπως και ο κ. Λυμπερόπουλος δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), είπε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα άκουγε πολλά για το πρόσωπο του,  και πως με αυτή του την ανακοίνωση θέλησε να ξεκαθαρίσει με τον πιο επίσημο τρόπο τις προθέσεις του.

Στη συνέχεια ανέγνωσε την διακήρυξη του Συνδυασμού του,  της «Νέας Αρχής», αφού διατηρεί την ονομασία που είχε και πριν την προηγούμενες εκλογές.

Αναλυτικά το κείμενο της διακήρυξης μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ 

Στη συζήτηση που ακολούθησε με τους δημοσιογράφους ο κ. Πιστικίδης ανέφερε πως, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ασυμβίβαστου όσο αφορά την υποψηφιότητα του, ενώ με τις αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος, γνωστός και ως «Κλεισθένης», χαμένοι στις επόμενες εκλογές θα είναι όσοι επιλέξουν τις πολιτικές κόντρες και αψιμαχίες, καθώς ο νέος νόμος φέρνει μία νέα πραγματικότητα, αυτή της συνεργασίας μετά τις εκλογές, ώστε να υπάρξει ικανή πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σε εκείνο το σημείο ξεκαθάρισε πως σε οποιαδήποτε συνεργασία ο συνδυασμός του δεν πρόκειται να δώσει «λευκή επιταγή», ενώ όλα όσα θα προβλέπει θα είναι γραπτά και θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Σε ερώτηση του irafina.gr, σχετικά με το αν είχαν γίνει συζητήσεις με τον νυν Δήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνούς, πριν την σημερινή ανακοίνωση για εκ νέου κοινή κάθοδο στις εκλογές, αφού και ο ίδιος έχει ανακοινώσει πως η παρούσα δημοτική αρχή είναι επιτυχημένη,  ο κ. Πιστικίδης  απάντησε πως πράγματι αυτή η δημοτική αρχή προσέφερε στον τόπο, και πως δεν έγινε συζήτηση πριν την ανακοίνωση με τον κ. Μπουρνούς, ενώ ανέφερε πως υπήρχε μία κινητικότητα και μία διάθεση από την άλλη πλευρά να κατέβει μόνη της και έτσι δεν δόθηκε η αυτή η δυνατότητα.

Επίσης ξεκαθάρισε πως οι θέσεις που κατέχουν, ο ίδιος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού του, θα παραμείνουν μέχρι το τέλος της θητείας, όπως και ανέφερε πως θα έχουν μία πιο ανεξάρτητη παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο και πως εκείνος δεν θα επιδιώξει κανένα κομματικό χρίσμα.

Τέλος όσο αφορά την πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε για τον κ. Φαφούτη είπε, πως απεκατέστησε την αλήθεια.

Διαβάστε επίσης