Ανανέωσε στη Θύελλα Ραφήνας o Nίκος Μεσολόγγης

Την περσινή χρονιά ως προπονητής της Θύελλας Ραφήνας έγραψε ιστορία αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα της Ανατολικής Αττικής κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική.

Ο Νίκος Μεσολόγγης την τελευταία τετραετία έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στις πορείες των πρασίνων τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και έτσι έδωσε τα χέρια προκειμένου να χαράξει και τη νέα σεζόν κοινή πορεία πλεύσης με τους “Λιγνιτωρύχους”.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: «Επίσκεψη» στη Σκανδιναβία με Λίλεστρομ και το combo της ΑΪΚ

Οι άνθρωποι της Θύελλας έχοντας μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συνεργασία αλλά και από το έργο του πρώην προπονητή του ΑΟ Λουτρακίου, κατέθεσαν αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος την πρόταση τους και ο κ. Μεσολόγγης απάντησε θετικά.

Ο απολογισμός του κ. Μεσολόγγη χαρακτηρίζεται απόλυτα θετικός αφού εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος που αποτελεί το καλύτερο παράσημο που έχει ως προπονητής στην καριέρα του, η ομάδα της Ανατολικής Αττικής όλα αυτά τα χρόνια έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στις εθνικές κατηγορίες.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Ποντάρισμα στο 2.15 του Ντόντσιτς και στο λάτιν αουτσάιντερ

Η ανανέωση της συνεργασίας του Νίκου Μεσολόγγη με την Θύελλα Ραφήνας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες ενώ στο πλευρό του ικανότατου τεχνικού θα βρίσκεται και ο γυμναστής, Δημήτρης Καραμανόφ.