Άναψαν τα αίματα στο Πρωινό! Φαίη Σκορδά σε Καπερνάρο – «Εγώ θα κάνω τη ροή, εγώ θα ορίσω τον τηλεοπτικό χρόνο»

Έναν… αμήχανο διάλογο παρακολουθήσαμε το πρωί της Πέμπτης 7/7 στο Πρωινό ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον συνήγορο του Γιώργου Κιμούλη, κ. Βασίλη Καπερνάρο, ο οποίος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση για περίπου 11 λεπτά σχετικά με την αγωγή ύψους 200.000 ευρώ του εντολέα του κατά του ΣΕΗ.

Τα αίματα «άναψαν» όταν η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει μία ερώτηση στον δικηγόρο.

«Θα με ρωτήσετε μετά. Αξίζει κα Σκορδά να ακούσετε αυτό που θα σας πω» απάντησε ο κ. Καπερνάρος, με την παρουσιάστρια να αποκρίνεται «απλώς για να μην μπερδευτούν τα θέματα στην εκπομπή, εγώ θα κάνω τη ροή, συγγνώμη».

«Εσείς ή ο κος Λιάγκας;» ρώτησε ο δικηγόρος.

«Εγώ την κάνω την ερώτηση, δεν θέλετε να σας ρωτήσω;» ρώτησε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε ότι κάνουν και οι δύο μαζί τη ροή…

Όταν η Φαίη Σκορδά έθεσε το ερώτημά της, ο δικηγόρος αρνήθηκε να απαντήσει, γιατί το ερώτημα είναι υποθετικό, όπως υπογράμμισε.

Λίγα λεπτά μετά, ο Βασίλης Καπερνάρος υπογράμμισε στη Φαίη Σκορδά: «Μην μου τρώτε τηλεοπτικό χρόνο», με την παρουσιάστρια να απαντάει: «Μου επιτρέπετε να ορίσω εγώ τον τηλεοπτικό χρόνο και όχι εσείς». «Κάνατε ένα ερώτημα πέντε λεπτά και περιμένετε απάντηση σε δύο λεπτά κι αυτό είναι ασύμμετρο» απάντησε ο Βασίλης Καπερνάρος.

Η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο τεταμένη στην εκπομπή, όταν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει τις δικές του ερωτήσεις λέγοντας στον δικηγόρο ότι πρέπει να γίνεται διάλογος.

Στο τέλος της κουβέντας, η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε τον συνήγορο του Γιώργου Κιμούλη πως θα ήταν καλός για την… παρουσίαση. «Με καλέσατε, ελάτε στο δικαστήριο. Ο χώρος παρουσίας ο δικός μου είναι στο δικαστήριο και όχι στις τηλεοράσεις».

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.