Αναστέλλεται η κυκλοφορία γνωστού περιοδικού

Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο που το περιοδικό People κυκλοφορούσε με το Έθνος της Κυριακής, αναστέλλεται η κυκλοφορία του περιοδικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flash.gr η έκδοση του περιοδικού από την Olive media αναστέλλεται, όπως έγινε πριν από λίγο γνωστό, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρεία. Το περιοδικό κυκλοφορούσε από τις εκδόσεις ενώ 25 περίπου εργαζόμενοι αγωνιούν για το μέλλον τους.

Το περιοδικό People κυκλοφορούσε για πέντε χρόνια με το «Πρώτο Θέμα» και την 1η Ιουλίου του 2018 κυκλοφόρησε πρώτη φορά με το «Έθνος της Κυριακής». Στα χρόνια που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα, το People έγινε το εβδομαδιαίο περιοδικό που εμπιστευόταν τόσο το αναγνωστικό κοινό όσο και οι ίδιοι οι celebrities, οι οποίοι μέσα από τις σελίδες τους μοιράζοταν τις ξεχωριστές προσωπικές ιστορίες τους.

Το People κυκλοφόρησε στην Αµερική το 1974 και είναι το µεγαλύτερο περιοδικό σε όλες τις κατηγορίες, µε πωλήσεις 3,4 εκατοµµύρια και 43 εκατοµµύρια αναγνώστες την εβδοµάδα. Το People.com είναι το site µε τη µεγαλύτερη επισκεψιµότητα στην Αµερική στην κατηγορία του, µε 960 εκατοµµύρια page views το µήνα. Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2010.

flash.gr