Ανατρίχιασε το πανελλήνιο… Απίστευτη η ομοιότητα του Κωνσταντίνου Παντελίδη με τον αδικοχαμένο αδελφό του στην πρώτη του εμφάνιση

Στα καλλιτεχνικά χνάρια του αδικοχαμένου του αδελφού Παντελή Παντελίδη βαδίζει ο Κωνσταντίνος. Ο νεαρός τραγουδιστής συμμετείχε χθες στη μουσική βραδιά «Σπίτι με το Mega με πρωταγωνιστή τον Πάνο Κιάμο και με τη φωνή του συγκίνησε το πανελλήνιο και ξύπνησε μνήμες.

Η φωνή του μοιάζει εκπληκτικά με αυτή του αείμνηστου αδερφού του. Ο νεαρός Κωνσταντίνος κατάφερε να ξεσηκώσει τραγουδώντας τα κομμάτια του αδερφού του που αγάπησε το κοινό και δεν σταμάτησε ποτέ να τα ακούει.

Στο Twitter οι χρήστες δεν έπαψαν να γράφουν κολακευτικά σχόλια με αναφορές στον ίδιο αλλά και στον αείμνηστο Παντελή.

Κιάμος: Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης έχει όνομα με ιστορία που θα την συνεχίσει επάξια

Ο Πάνος Κιάμος όταν υποδέχτηκε στη σκηνή τον Κωνσταντίνο Παντελίδη είπε πως «έχει όνομα με ιστορία». «Σε αυτό το σημείο θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι πάντα μου άρεσε να δουλεύω και να τραγουδάω μαζί με νέα παιδιά. Περιμένω τώρα ένα νέο παιδί που θεωρώ ότι έχει πολύ ταλέντο. Το όνομά του έχει μεγάλη ιστορία και θα τη συνεχίσει επάξια» είπε ο Πάνος Κιάμος.

«Αυτό που μου αρέσει στον Πάνο Κιάμο είναι η αμεσότητα και η επαφή που έχει με τον κόσμο. Η φωνή του και το πώς ερμηνεύει τα κομμάτια του. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την συνεργασία, νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και είναι πολύ τιμητική η πρόταση που μου έκανε» ανέφερε από τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

patkiout.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.