Ανατροπή με τον θάνατο 28χρονης που έπεσε από βράχο – Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο σύντροφός της

Ο σύντροφός της υποστήριζε από την αρχή ότι επρόκειτο για ατύχημα. Όπως είχε υποστηρίξει, η 28χρονη ήθελε να βγάλει μια selfie και έτσι έπεσε στον γκρεμό.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 31χρονος σύντροφος της Λέσια, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση για την υπόθεση θανάτου της 28χρονης στην Πέτρα του Ρωμιού, μετά τη νέα ιατροδικαστική εξέταση.

Η καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Χαρά Σπηλιοπούλου, που διενήργησε τη δεύτερη νεκροψία στη σορό της άτυχης κοπέλας μετά από αίτημα του κατηγορούμενου, βρήκε στοιχεία ότι τελικά δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, σήμερα (24/3) παραδόθηκε το πόρισμα και υπάρχει επαρκής μαρτυρία για να αφεθεί ελεύθερος ο σύντροφός της.

Στη συνέχεια ο φάκελος της υπόθεσης θα συμπληρωθεί και θα διαβιβαστεί για θανατική ανάκριση.

Αρχικά, τα αποτελέσματα της πρώτης ιατροδικαστικής εξέτασης είχαν κατευθύνει τις Αρχές στο ενδεχόμενο της δολοφονίας. Η πρώτη νεκροτομή είχε δείξει ότι αιτία θανάτου ήταν το κάταγμα του υοειδούς οστού, που καταδεικνύει στραγγαλισμό, ενώ εντοπίστηκαν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης της Ουκρανής.

Ο συλληφθείς υποστήριξε ότι η κοπέλα του προσπάθησε να βγάλει μία selfie και παραπάτησε και έπεσε στον γκρεμό, ενώ στην προσπάθειά του να την κρατήσει δημιουργήθηκαν τα τραύματα του στα χέρια.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.